IAME Series France Round 1; LYON

IAME Series France Round 1; LYON

De IAME Series France Round 1; LYON, is een onderdeel van de competities Iame France georganiseerd door Victory Concept. Na 4 manches wordt de kampioen bekroond.  Deze serie biedt vier races van topniveau waar gezelligheid en prestaties samenkomen, met een focus op respect en technische vaardigheden. 

Ook zal Speedwear hier aangewezig zijn met een overvolle Track-shop. De eerste race van het seizoen kan vaak wat extra uitrusting nodig hebben zodoende je fresh kan starten aan het nieuwe seizoen. 

IAME Series France Round 1; LYON

Zijn je handschoenen toch wat te klein geworden? Of versleten door de vele uren winter-training? Dan hebben wij voor jou een uitgebreide collectie mee van verschillende handschoenen. Ontdek de nieuwe collectie van onder andere Offset, Alpinestars, Minus 273

De eerste manche wordt gereden te Lyon op de Actua Karting. Met een lengte van 1250 meter en een uitdagende lay-out, biedt dit circuit een spannende race-ervaring voor zowel beginners als ervaren coureurs. 

Met uitstekende faciliteiten en een vriendelijke sfeer, is dit circuit de perfecte plek voor zowel recreatieve als competitieve racers om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken in de kartingwereld.

We zien je aan de startlijn!

Team Speedwear

IAME Series France Round 1; LYON

Vergelijkbare berichten