European Championship Round 2

European Championship Round 2

Van 25-18 April 2024 nemen de beste kartpiloten het tegen elkaar op voor een tweede maal in deze Trophy. Dit belooft een spannende strijd te worden op het Internationaal Circuit Van Val D’Argenton in Frankrijk.

European Championship Round 2

Trackshop Speedwear aanwezig

Met een volgeladen vrachtwagen volgt onze Speedwear trackshop naar European Championship Round 2. Wij zullen gedurende het gehele weekend aanwezig zijn met onze winkel boordevol producten die u wilt hebben, nodig zal hebben en leuke gadgets.

Met bekende en kwaliteitsvolle merken zoals Alpinestars, Minus 273, Offset, Bengio, Speedpaintdeals Ready to go van Arai in verschillende maten voor CK6 en SK6, Sparco en andere merken is onze winkel zoals altijd goed gevuld.

Met meer dan 18 jaar ervaring in deze branche en een echte racefamillie te zijn weten we wat u nodig heeft gedurende deze weekends. Ook wanneer er iets kapot zou gaan hebben wij vaak deze parts liggen voor u. Wij nodigen u graag uit in onze winkel!

Bent u opzoek naar een specifiek product/artikel? Contacteer ons via mail of telefoon. Daardoor kunnen wij dit specifieke artikel voor u meenemen en aan de kant houden om op te pikken op locatie tijdens European Championship Round 2.

Meer informatie over dit event vindt u hier.

Vergelijkbare berichten