fbpx

Personalisatie Helmen

Personalisatie helmen, uw kart- of autosport helm in uw eigen stijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé specialist in het personaliseren van uw kart- of autosport helm, dit van een eenvoudig tot een complex design.

Met 18 jaar ervaring in de autosport- en kartwereld zijn wij experts in het airbrushen van helmen op een professionele wijze. Ons vakmanschap wordt ondersteund door het gebruik van hoogwaardige producten, waardoor de sterkte van de helm behouden blijft. Alle spuitwerken voldoen aan de FIA & CIK reglementen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Laat uw verbeelding de vrije loop, want bij SPEEDWEAR is niets te gek. Of u nu een cartoon, strakke lijnen, uw eigen kleur, verschillende motieven of technieken wilt, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhelm.

Ontdek hieronder enkele ideeën ter inspiratie, maar onthoud dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Speedwear via +3214261421. Maak van uw helm een uniek kunstwerk en rij in stijl met SPEEDWEAR!

Bij SPEEDWEAR is er voor ieders budget een oplossing en de mogelijkheid om een passend en stijlvolle helm te laten airbrushen.

Start met een witte helm en creeër een uniek design met aparte lijnen, technieken, eigen kleuren, logo’s ect. Geen limitaties!

Start met een design die werden voorontworpen door onze designer. Pas je kleuren nog aan en plaats eventueel je naam op de helm.