Sparco werkkledij en veiligheidsschoenen

Sparco werkkledij en veiligheidsschoenen

Sparco werkkledij en veiligheidsschoenen is speciaal ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en stijl. Of je nu werkt in de bouw, de industrie, als mechanieker, in de transportsector of in de landbouw, Sparco Workwear heeft een oplossing voor jou. Sparco staat gekend voor zijn hoogwaardige kwaliteit en kennis. 

Sparco werkkleding

Ook de basis van de werkkleding van Sparco is de auto- en kartingsport. Net als bij de werkschoenen van Sparco is ook de werkkleding modieus, elegant sportief en uiterst functioneel.

SPARCO Teamwork : Safety first!

Alle Sparco werkkledij en veiligheidsschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en slijtvast zijn en die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en omgevingen.

Naast de praktische aspecten van de kleding, heeft Sparco ook veel aandacht besteed aan het comfort en de stijl van de kleding. De kledingstukken zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een moderne, sportieve uitstraling die goed past bij de doelgroep. Zo hebben alle kledingstukken in deze Sparco Workwear lijn ook reflectie strips voor goede zichtbaar.

Verder werd er ook gedacht aan een slijtvaste stof die de duurzaamheid van deze kledij dan ook weer verhoogd. Zo plaatste Sparco deze op de knieën van de werkbroek in deze lijn aangezien de kans groot is dat men vaak op de knieën gaat tijdens het werken.

Kortom, de Sparco Workwear lijn is de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar kleding van hoogwaardige kwaliteit die comfortabel zit en er ook nog eens goed uitziet.

Daarnaast biedt de Sparco workwear lijn ook werkschoenen aan. Veiligheidsschoenen zijn van essentieel belang tijdens het werken in de bouw, magazijn, werkplaats, …

Werkschoenen, ook wel stafety shoes of veiligheidsschoenen genoemd geven je een aangenaam draagcomfort tijdens de werkzaamheden en beschermen de voeten.
De Sparco Workwear lijn is ontworpen met de meest veeleisende werkomgevingen in gedachten en biedt uitstekende bescherming, comfort en duurzaamheid voor professionals in verschillende sectoren.

Veel van deze Sparco veiligheidsschoenen bevatten ook Certificaten. Daardoor kan deze schoen in zeer veel sectoren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een HRO certificaat. Dit wil zeggen dat de schoen hittebestendig is. Maar ook enkele van deze veiligheidsschoenen hebben een ESD-normering.

Let ook zeker op de verschillende types zool. Dit kan van groot belang zijn om de ideale werkschoen voor uzelf te kiezen. Zo hebben wij verschillende zolen met anti-slip maar zijn er ook zolen die extra schokdemping bevatten en die u misschien meer zouden kunnen aanspreken. Bij elk artikel vindt u informatie over het type zool.

In conclusie bieden de Sparco werkkledij en veiligheidsschoenen hoogwaardige en functionele veiligheidskleding en -schoenen voor professionals in verschillende sectoren. Of u nu op zoek bent naar comfortabele en beschermende schoenen voor op de werkvloer of naar duurzame en functionele werkkleding, de Sparco Workwear lijn heeft het allemaal. Kies voor kwaliteit en bescherming met de producten van Sparco Workwear.

Hebt u nog verdere vragen of een bepaalde schoen nodig voor uw bedrijf? Contacteer ons gerust, wij helpen graag uw team met veilige schoenen en kledij. U kan ook altijd binnenspringen in onze winkel te Herentals zodat u alle schoenen kan bekijken en passen. Wij helpen u daar ook graag verder.

U kan ook terecht bij ons voor het personaliseren van bedrijfskleding.

Het gamma van de Sparco werkkledij is personaliseerbaar met uw bedrijfslogo!

Voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons, wij werken graag met u een project uit voor een optimale veiligheid voor uw personeelsleden.