Iame Warriors Final – IWF23

Zet je schrap, De Iame Warriors Final – IWF23 staat op het punt om de beste kartcoureurs van IAME Series en IAME-evenementen wereldwijd samen te brengen. Van 23 tot 28 oktober 2023 kun je je verwachten aan een onvergetelijke race-ervaring in Portugal, op een van de meest opwindende tracks ter wereld, het Kartódromo Internacional do Algarve.

Het evenement brengt karting naar nieuwe hoogten met de beste coureurs ter wereld die deelnemen in categorieën zoals X30 Mini, X30 Junior, X30 Senior, X30 Master en KA100. Deze rijders beloven een nooit eerder vertoonde show neer te zetten.

Naast de adembenemende races biedt de Iame Warriors Final – IWF23 ook entertainment buiten de baan. Bezoekers kunnen genieten van diverse stands, in contact komen met de coureurs. Ook de Speedwear Trackshop zal paraat staan met een grote collectie aan karting kledij en casual kledij van verschillende merken zoals Alpinestars, Bengio, Offset, Minus enzoverder. Het evenement is ontworpen om voor iedereen, jong en oud, iets te bieden.

De Iame Warriors Final – IWF23 is een evenement dat je niet mag missen. Het brengt het allerbeste van de kartingwereld samen, op een van ‘s werelds meest opwindende circuits in Portugal. Markeer 23-28 oktober 2023 in je agenda en maak je klaar om deel uit te maken van de kartinggeschiedenis. Of je nu een fervente racefan bent of gewoon op zoek bent naar een geweldig dagje uit met het gezin, Iame Warriors Final – IWF23 heeft voor elk wat wils. Mis deze kans niet om de actie en opwinding van karting op zijn best te ervaren. 

Iame Warriors Final – IWF23

Iame Warriors Final - IWF23

Vergelijkbare berichten