Pitstop Weekend 2024

PITSTOP WEEKEND 2024
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Pitstop Weekend 2024

Zaterdag 16 Maart van 10u tot 20u & Zondag 17 Maart van 10 tot 17u

Dit Pitstop Weekend mag u niet missen!

Het nieuwe auto-& kartseizoen staat voor de deur. Is uw uitrusting echter nog wel gehomologeerd? Bent U klaar voor een succesvol 2024 raceseizoen?

Wij zijn het in ieder geval wel!

Extra openingsuren en kortingen* ENKEL 16 en 17 Maart 2024.

Ontdek tijdens het Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 Maart 
Grote voorraad 2024 nieuwigheden aanwezig in onze Multi-Brand winkel van oa. Alpinestars, P1 Advanced Racewear, Sparco, Martini Racing, Bengio, Minus 273, Arai, Zamp Helmets en nog andere merken. 

Het seizoen van 2024 kan weer van start gaan samen met

Alpinestars die een gloednieuwe collectie FIA-handschoenen en raceschoenen introduceert, allemaal goedgekeurd volgens de nieuwste homologatienormen.Ook betreedt het nieuwe merk Offset Sports de scene, bekend om zijn gesublimeerde overalls met levendige FLUO-kleuren, geschikt voor zowel karting als autosport.

Homologatie keuringen Motorsport 2024​

Sedert eind 2023 zijn er enkele veranderingen gebeurt aangaande homologaties op racekleding. Wij helpen u graag dit pitstop weekend uw outfit volledig te controleren op de huidige keuring. Valt er toch een kledingstuk uit, dan kan u deze onmiddellijk vervangen met onze nieuwe collectie. Zo staat u niet voor verassingen op de volgende koers. U bent dus van harte uitgenodigd om op het Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024 uw huidige race-outfit mee te nemen ter controle. 

 

Speedwear shop extra openingsuren!
Atealaan 36, 2200 Herentals 

Zaterdag 16 Maart 2024 10u – 20u

Zondag 17 Maart 2024 10u – 17u

Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024

Personaliseer jouw racing outfit

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte raceoverall en/of (FIA) raceschoenen in uw eigen kleuren, of naar een leuke outfit voor uw teamleden?

Met 18 jaar ervaring en een in-house creatief team bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte raceoverall en/of (FIA) raceschoenen in uw eigen kleuren, of naar een leuke outfit voor uw teamleden?

Met 18 jaar ervaring en een in-house creatief team bent u bij ons aan het juiste adres!

U kiest uw favoriete merk van overall en wij ontwerpen samen met u een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om het ontwerp van uw race-outfit, teamkleding of helm of het gehele plaatje.

“Dress-to-impress” is ons motto bij het samenstellen van uw project.

Ontdek een scala aan nieuwe Speedpaint Deals tijdens ons Pitstop Weekend 2024.

Bij Speedwear ontwerpen wij op dagelijkse basis nieuwe helmen. Onze jarenlange ervaring biedt ons de mogelijkheid de klant zijn idee uit te werken tot in detail.

Overweldigd door alle mogelijkheden en de te maken keuzes leidt ons team jou graag rond in de wondere wereld van personalisatie.

De Speedpaint deals hebben wij in het leven geroepen om deze overvloed aan mogelijkheden te beperken.

Gezien de jarenlange ervaring combineren wij het beste van verschillende mogelijkheden in onze Speedpaint Deals en bieden wij deze aan voor een economische prijs. Prachtige eigentijdse ontwerpen speciaal voor jou zonder de stress van het ontwerpproces.

Pitstop Weekend 2024

Nieuwe Zamp Modellen

Zamp Helmets bieden topkwaliteit helmen met geavanceerde technologie tegen een betaalbare prijs, de nieuwe ZR-72 helmen zijn ook aanwezig in grote voorraad op het Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024

Ook staat er een exclusieve ervaring op u te wachten: professionele simulators van O-Rouge ! Als vooraanstaand bedrijf biedt O-rouge niet alleen geavanceerde simulatoren voor evenementen, maar ook voor thuisgebruik, perfect voor trainingssessies. Bovendien bieden ze deskundige lessen aan om uw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Stap in de wereld van high-performance racen met de O-rouge simulatoren en ervaar de opwinding van het racen op beroemde circuits. Mis deze kans niet om uw racevaardigheden te verbeteren en de sensatie van het racen in een realistische en meeslepende rit te ervaren tijdens ons Pitstop Weekend 2024.

Pitstop Weekend 2024

Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 &

Zondag 17 maart 2024

Sparco Martini Racing Pop-up shop

Met de start van het nieuwe seizoen dat er aankomt, komt natuurlijk het mooie weer er ook terug aan! Neem dus zeker eens een kijkje tussen onze Sparco Martini Racing collectie en ontdek in onze winkel de laatste nieuwe collectie! Ben je toch een grotere liefhebber van afgelopen collectie, waarvan bovenstaande foto’s? Geen enkel probleem want ook deze hangt klaar voor uw bezoek in onze winkel!

Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024

Vergelijkbare berichten