Speedwear 15Y-01

Speedwear viert samen met u feest!
Daarom ontvangt u maar liefst

10% korting*

Uw kortingscode WEB2020

Voorwaarden

Verkoopsvoorwaarden

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.  Voor Speedwear dealers is de officiële prijslijst 2017 is van toepassing en niet de prijzen van de webshop.

Leveringsvoorwaarden

– In België via de nationale diensten van De Post (www.depost.be) & DPD
– Leveringen buiten België wij gebruik van de diensten van UPS (www.ups.com) & DPD.

Speedwear probeert steeds uw bestelling binnen de 8 werkdagen bij u thuis af te leveren. In uitzonderlijke situaties is het mogelijk dat een product bij onze leveranciers (tijdelijk) niet meer beschikbaar is of uitverkocht is, in dergelijke gevallen zullen wij overgaan tot het informeren van de klant en in het slechtste geval tot annulering van de bestelling. Benelux leveringen worden verzorgt door de Post, EU leveringen hangen af van het land van de bestemmeling. Leveringen worden minimaal 1x bij het opgegeven adres aangeboden. Mocht u niet thuis zijn krijgt u een bericht dat u het pakket kunt gaan afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De facturatiegegevens worden zowel per post als per mail bezorgd.

Betalingsvoorwaarden

Elke factuur is betaalbaar van tevoren voor de verzending van de goederen.

Betalingsmethoden

– Bankoverschrijving

Betaling kan geschieden rechtstreeks op onze bankrekening.

Onze bankgegevens zijn: EGP-Speedwear NV

BIC code: JVBABE 22    IBAN-code: BE96 6451 10 79 0405

– Visa / Mastercard / Bancontact Beveiligde betaling door GlobeCharge / Ogone / Paypa

BTW

Kopers die wonen buiten de Europese Gemeenschap (Zwitserland, Noorwegen, USA, Canada, Australië, Azië,Verre Oosten, Afrika, … ), dienen geen BTW te betalen op voorwaarde dat dit via DPD verzonden wordt.
Kopers die buite België wonene  kunnen BTW-vrij kopen, op voorwaarde dat ze een geldig BTW nummer bezitten en eveneens de verzending via DPD plaatsvindt.

Retour

Na ontvangst heeft de consument binnen 14 dagen het recht om zijn bestelling te retourneren; de goederen dienen dan wel ongebruikt, zonder gebruikssporen en in de originele verpakking teruggezonden te worden. Ongefrankeerde pakketten worden geweigerd. Na ontvangst van het voldoende gefrankeerde pakket zal het verschuldigd bedrag overgemaakt worden of, in overleg met de klant zal een alternatief gezonden worden. Wij accepteren geen retours die speciaal besteld zijn op verzoek van de klant. De verbonden kosten van de terugzending dienen door de koper zelf betaald te worden.

Contact


Hebt uw vragen of opmerkingen over ons, onze producten, toekomstige producten of merken, aarzel niet en stuur ons dan een email.

Scroll naar top