Verkoopsvoorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Voor Speedwear dealers is de officiële prijslijst 2021 is van toepassing en niet de prijzen van de webshop.

Leveringsvoorwaarden

– In België leveren wij de pakketten via de diensten van DPD, hier heeft u de keuze om het pakket rechtstreeks bij u te laten leveren of in het dichtsbijzijnde DPD Parcelshop.

– Leveringen buiten België wij gebruik van de diensten van UPS (www.ups.com).

Speedwear probeert steeds uw bestelling binnen de 8 werkdagen bij u thuis te laten afleveren. In uitzonderlijke situaties is het mogelijk dat een product bij onze leveranciers (tijdelijk) niet meer beschikbaar is of uitverkocht is, in dergelijke gevallen zullen wij overgaan tot het informeren van de klant en in het slechtste geval tot annulering van de bestelling.

Benelux leveringen worden verzorgt door de Post, EU leveringen hangen af van het land van de bestemmeling. Leveringen worden minimaal 1x bij het opgegeven adres aangeboden.

Mocht u niet thuis zijn krijgt u een bericht dat u het pakket kunt gaan afhalen bij het dichtstbijzijnde DPD Parcelshop. De facturatiegegevens worden zowel per mail bezorgd.

Betalingsvoorwaarden

Elke factuur is betaalbaar van tevoren voor de verzending van de goederen.

Betalingsmethoden

 • Mollie betaalplatform :
   • Belfius Direct Net KBC/CBC
   • Betaalknop PayPal
   • Bankoverdracht
   • Creditcard VISA, MASTERCARD
   • iDEAL
   • SOFORT Banking
   • Bancontact
 • Betaling kan geschieden rechtstreeks op onze bankrekening.

            Onze bankgegevens zijn: EGP-Speedwear NV

            IBAN-code: BE96 6451 10 79 0405  BIC code: JVBABE 22

BTW

Kopers die wonen buiten de Europese Gemeenschap (Zwitserland, Noorwegen, USA, Canada, Australië, Azië,Verre Oosten, Afrika, … ), dienen geen BTW te betalen op voorwaarde dat dit via DPD verzonden wordt.
Kopers die buiten België wonen kunnen BTW-vrij kopen, op voorwaarde dat ze een geldig BTW nummer bezitten en eveneens de verzending via DPD plaatsvindt.

Retour

Na ontvangst heeft de consument binnen 14 dagen het recht om zijn bestelling te retourneren; de goederen dienen dan wel ongebruikt, zonder gebruikssporen en in de originele verpakking teruggezonden te worden. Ongefrankeerde pakketten worden geweigerd. Na ontvangst van het voldoende gefrankeerde pakket zal het verschuldigd bedrag overgemaakt worden of, in overleg met de klant zal een alternatief gezonden worden. Wij accepteren geen retours die speciaal besteld zijn op verzoek van de klant. De verbonden kosten van de terugzending dienen door de koper zelf betaald te worden.

Waardebons

De geldigheid van de waardebons, tegoedbons, geschenkbonnen en tickets van de IAME kampioenschappen en Circuit Zolder Merchandising tickets is 1 jaar.

Contact

Hebt uw vragen of opmerkingen over ons, onze producten, toekomstige producten of merken, aarzel niet en stuur ons dan een email: webshop@speedwear.be

Scroll naar top

Onze winkel is open….
maak hier uw afspraak!

Speedwear-15Y-01-1.jpg

15 jaar Speedwear

Ontvang daarom tijdelijk

10% Korting*

Bij besteding van meer dan € 100*

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.