Brussels Auto show 2024

Brussels Auto show 2024

Op Brussels Auto show 2024 is ook Speedwear present voor U. Dit met een leuke merchandise shop met de officiële merch van Circuit Zolder (nergens anders te verkrijgen), Sparco Martini Racing Collectie en Le Mans collectie. 

Ontdek onze booth op de Brussels Auto show 2024 van 17-24 januari 2024. 

Het belooft een spectaculaire eerste editie te worden. De geheel nieuwe opzet bezet maar liefst 6 paleizen vol met automotive spektakels. Gloednieuw in deze opzet is de ‘Car Catwalk’ waar het verhoogde podium van 1,5m en 80m lang in hal 5 te vinden is. Hier zullen de aanwezige supercars rijdend te zien zijn. Bekijk hier het programma en de line-up! 

De Brussels Auto show 2024 belooft een echt familie-uitstapje te worden. Naast de auto’s zullen er ook diverse special guest aanwezig zijn zoals de Nederlandse Youtuber Enzo Knol en POG uit België die ook aanwezig zullen zijn met hun supercars. Ook de britse Shmee150, welbekend in de supercar vlogwereld. 

Wees snel met uw tickets want Zaterdag 20 januari is al uitverkocht! Dit spectacel is tot zondag 21 januari van tot 18u. Klik hier voor uw tickets.

Wij hopen u te mogen ontvangen op onze stand op de Brussels Auto show 2024

Brussels Auto show 2024

Vergelijkbare berichten