DMV Goodyear Racing Days 2024

DMV Goodyear Racing Days 2024

27-28 April 2024

Actie gegarandeerd 27-28 April door DMV Goodyear Racing Days 2024

Het weekend van 27-28 April beloofd alvast een spektakel te geven. De DMV Goodyear Racing Days 2024 vinden dan plaats op het Circuit Zolder.

Ook de Speedwear Trackshop zal aanwezig zijn in het hartje van de paddock voor de liefhebbers die graag een souvenir overhouden aan hun bezoek op het Circuit Zolder. Voor de piloten staan we uiteraard ook klaar voor last-minute materialen of een upgrade te geven aan hun outfit.

Negen Racesessies

Dit weekend, een op en top Duits onderonje georganiseerd door de Deutscher Motersport Verband, biedt competitie op zijn scherpst én een flinke brok nostalgie. Dat zorgt voor maar liefst negen raceseries. Met de klassieke auto’s die in de DMV Classic Masters voorkomen met auto’s zoals C-cadetts en Porsche 911 tot snelle en krachtige cupracers, verschillende toerwagens en ook Porsche GT3-auto’s die in de klasse DMV STGT aan de startgrid komen te staan.

Door acties en gevechten tussen de piloten zal de klasse DMV BMW 318ti Cup wel wat voor spektakel zorgen. Daar waar verschillende BMW’s als eerste over de finishlijn willen rijden.

De langste race, van maar liefst 3 uur, is voor de DMV NES 500 waar we onderandere TCR- en GT4 auto’s zullen zien vliegen door de bochten.

Aan verschillende automerk fanaten wordt ook gedacht in deze competitie. Zo zullen we een mooi opgevulde startgrid zijn met verschillende Alfa-auto’s in de Alfa Romeo Challenge. Een grote mengeling aan BMW Modellen strijden dan weer voor de titel DMV BMW Challenge. Verschillende Porsches maken hun opwachting in onderandere de Club Historic Challenge en Porsche Club Racing.

En dan mogen we zeker de Pfister-Racing Touring Car Challenge niet vergeten te bezichtigen tijdens dit weekend.

Vergelijkbare berichten