OFFSET Sport

Til je Race-ervaring naar een Hoger Niveau met OFFSET Sport

OFFSET Sport is toegewijd aan het transformeren van jouw race-ervaring, of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste amateur. De toewijding aan kwaliteit, innovatie en stijl van OFFSET Sport onderscheidt het in de wereld van de motorsport. 

Offset Casual

Offset Kartinghandschoenen

Offset Kartingoveralls

OFFSET Sport

OFFSET Sport is opgericht op een steenworp afstand van de kust van Zuid-Californië, maar spreekt motorsportliefhebbers wereldwijd aan die de minder begane weg kiezen. Opgericht in 2020, hebben ze het tot onze missie gemaakt om premium racekleding, kleding en accessoires naar je toe te brengen die conventies tarten. Wij geloven dat het circuit de plek is waar het echt telt, en we zijn hier om je in stijl te ondersteunen.
Ontdek vandaag nog de wereld van OFFSET Sport en ervaar racen zoals nooit tevoren. Laat je reis beginnen op de minder begane weg.

Handschoenen: Waar Precisie Stijl Ontmoet

De handschoenen van OFFSET Sport zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een verlengstuk van jouw racevaardigheden. Ontworpen door kartingliefhebbers, bieden de OS-ONE handschoenen de perfecte combinatie van strak ontwerp, ongeëvenaarde grip en compromisloos comfort. Less is more, en met OS-ONE rijd je met het gevoel van vrijheid en zie je er soepel uit terwijl je sneller dan ooit bent.
Belangrijkste Specificaties:

  • Premium Italiaanse stoffen zorgen voor veiligheid, prestaties en ademend vermogen.
  • Strategisch ontworpen grip voor maximale controle.
  • Vervaardigd met precisie in Italië.
  • Combineer alle kleuren van OS-ONE naar wens.

Op Maat Gemaakte Kartpakken van OFFSET Sport: Laat je Stijl Los op het Circuit

Val op tussen de concurrentie met op maat gemaakte kartpakken van OFFSET Sport. FIA Level 2-gehomologeerde pakken zijn meer dan alleen beschermende kleding; ze zijn een uiting van jouw unieke stijl en identiteit. Met de OFFSET Sport Karting overall hebben we volledige aanpassingsmogelijkheden in kleuren en design, op maat gemaakte opties. Met meer dan 18 jaar aan kennis en ervaring, staan onze in-house ontwerpers klaar om je te voorzien van tekeningen en deskundig advies bij het ontwerpen van je droompak.

Casual Kleding: Maak een Statement Buiten het Circuit

Compenseer je passie voor racen met onze exclusieve lijn casual kleding. Onze grappige statementkleding is ontworpen om humor en stijl in je dagelijks leven te brengen, waarbij je liefde voor de autosport wordt weerspiegeld, zelfs wanneer je niet achter het stuur zit.