Workwear Weekend

Workwear Weekend

Workwear Weekend 2024
15, 16 en 17 Maart 2024

Is er iets krachtiger dan een team dat uniform is in kracht, stijl en veiligheid? Bij Speedwear begrijpen we de emotionele waarde van een uniforme uitstraling voor jouw team. Daarom nodigen we jou uit voor ons hartverwarmende Workwear Weekend, waar we je laten kennismaken met de betoverende wereld van Sparco Teamwork.

Op zoek naar duurzame werkkleding en veiligheidsschoenen van topkwaliteit? Dan mag je ons Workwear Weekend niet missen! Bij Speedwear hebben we een passie voor racesport, maar we zijn ook trots op ons uitgebreide assortiment aan werkkleding en veiligheidsschoenen, met een focus op de Sparco Teamwork-lijn.

Met Sparco Teamwork ben je verzekerd van hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Van stevige werkkleding tot gecertificeerde veiligheidsschoenen, Sparco Teamwork biedt een combinatie van duurzaamheid, comfort en veiligheid waarop je kunt vertrouwen. Stel je voor: je team, gekleed in de meest duurzame en veilige werkkleding, stralend van vertrouwen en trots. Dat is de belofte van Sparco Teamwork.

Ontdek hoe onze kleding en veiligheidsschoenen niet alleen de fysieke veiligheid waarborgen, maar ook een gevoel van eenheid en saamhorigheid creëren binnen jouw bedrijf.

Workwear Weekend
Workwear Weekend
Workwear Weekend
Workwear Weekend

Wanneer? 

Vrijdag 15 Maart: 9:00 – 18:00
Zaterdag 16 Maart: 10:00 – 20:00
Zondag 17 Maart: 10:00 – 17:00

Waar? 

Speedwear
Atealaan 36
2200 Herentals

Wanneer? 

Vrijdag 15 Maart: 9:00 – 18:00
Zaterdag 16 Maart: 10:00 – 20:00
Zondag 17 Maart: 10:00 – 17:00

Waar? 

Speedwear
Atealaan 36
2200 Herentals

Waarom Workwear Weekend op Speedwear?

  • Grootste assortiment in België: Onze hele winkel staat in het teken van de Sparco Teamwork-lijn. Ontdek het uitgebreide aanbod en vind de perfecte kleding en schoenen voor jouw werkomgeving.
  • Extra informatie en advies: Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Of het nu gaat om de juiste maatvoering, het kiezen van de juiste veiligheidscertificeringen of het personaliseren van je kleding, wij helpen je graag verder.

  • Nieuwe kleur, volop keuze: Ontdek de nieuwste kleur in de Sparco Teamwork-lijn tijdens ons Workwear Weekend. Maar wees gerust, alle kleuren van deze lijn zijn ruim op voorraad, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden. Ervaar zelf de hoogwaardige stoffen waaruit deze werkkleding vervaardigd is. Ontdek zelf hoe de pasvorm van de werkbroeken is ontworpen zodat ze niet meer hinderlijk afzakken. Kies en match. 

  • Deskundig advies en begeleiding: Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste werkkleding en veiligheidsschoenen. Of je nu op zoek bent naar advies over pasvorm, functie of stijl, wij zijn er om je te ondersteunen.

  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere professionals uit jouw branche en deel ervaringen en inzichten tijdens ons Workwear Weekend. Een uitstekende gelegenheid om te netwerken en waardevolle zakelijke contacten op te doen.

  • Maatwerkopties: Personaliseer je werkkleding met onze maatwerkopties, zoals borduurwerk of bedrukking. Geef je team een unieke uitstraling en creëer een herkenbaarheid die blijft hangen.

  • Verfrissingen en entertainment: Geniet van verfrissende drankjes en lichte entertainment terwijl je de nieuwste collecties verkent. Een gezellige sfeer gegarandeerd!

Vergelijkbare berichten