24 Hours Of Zolder

De legendarische 24 Hours of Zolder 2023 is om de hoek, en racefans van over de hele wereld staan te trappelen om het adembenemende spektakel te aanschouwen.

Dit jaar is extra bijzonder, want het markeert maar liefst 60 jaar van Circuit Zolder’s racegeschiedenis!

Als de officiële partner van Circuit Zolder, presenteert Speedwear een gigantische merchandise shop met een uitgebreid assortiment aan exclusieve producten, die alleen bij ons verkrijgbaar zijn. Dus, bereid je voor om ondergedompeld te worden in een ware race-ervaring als nooit tevoren.

De 24 Hours of Zolder 2023 is niet alleen een hoogtepunt voor de racepiloten en de BelcarSeries, maar ook voor de enthousiaste bezoekers. Speedwear heeft speciale Circuit Zolder merchandise om de fans in stijl te kleden. Pronk met trots met de officiële Circuit Zolder merchandise, inclusief Martini Racing-kleding en Sparco-werkschoenen van Red Bull. Deze hoogwaardige producten zijn een eerbetoon aan het iconische racecircuit en zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

Upgrade je Race-Experience met Speedwear’s Top Gear
Of je nu een professionele racepiloot bent die op zoek is naar topklasse race-uitrusting of een gepassioneerde bezoeker die zich wil kleden als een echte racefan, Speedwear heeft alles wat je nodig hebt om de 24h of Zolder 2023 onvergetelijk te maken.

Onze producten, zoals de P1 FIA Racing Overall SF, Alpinestars FIA Approved handschoenen en de Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoenen, zijn van de hoogste kwaliteit, voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en bieden ultiem comfort en prestaties.

Grijp je kans om je raceoutfit volledig af te maken.

Bezoek onze Speedwear Merchandise Shop, die tijdens de 24 Hours of Zolder extra groot is, en ontdek de uitgebreide collectie exclusieve merchandise.

Vergeet niet dat deze speciale items alleen beschikbaar zijn in onze shop en webshop, dus mis deze unieke kans niet!

Klaar om de adrenaline te voelen stromen en de sensatie van de racewereld te omarmen? Bereid je voor op een onvergetelijk evenement en kom langs bij Speedwear om de perfecte race-uitrusting te vinden. We zien je graag tijdens de 24h van Zolder 2023!

24 Hours of Zolder

Let op: Voor specifieke productinformatie en vragen, neem gerust contact op met ons deskundige team.

24 Hours Of Zolder

Ticketverkoop KLIK HIER

Vergelijkbare berichten