Racewars 2024 – 20 jaar

Een groots jubileum voor Racewars dat dit jaar zijn 20ste jaar ingaat. Een hoogdag voor autofanaten en tuning liefhebbers op 5 mei te Circuit Zolder.

Het is niet voor niets al jaren het grootste openlucht tuning-event van de BeNeLux. En dat ze het ook dit jaar weer speciaal zullen maken… Daar mag u zeker en vast op rekenen.

Jubileum wordt groot gevierd

Nic Keirsmaekers, organisator van dit event pakt groots uit met Racewars 2024. Speciaal dit jaar zullen tal van tuningcars van de jaren ’80 en ’90 aanwezig zijn. Met uitzonderlijke exemplaren die ergens ‘ergens onder een deken staan’ maar voor deze gelegenheid nog eens in de belangstelling willen komen.

Hoogtepunt na Hoogtepunt

Er is een ‘meet & greet’ met Alex Pico, de ster van het populaire tv-programma ‘Pimp my Ride’.

Ook zal er veel animatie zijn in en rond de paddock op Racewars 2024. Zoals elk jaar worden er zo’n 3.000 tuning cars verspreid over het circuit.

En er zullen een 7-tal auto’s aanwezig zijn op Racewars 2024 die ook een rol in de The Fast & Furious films hebben gespeeld.

Daarbovenop zullen ook heel wat stuntshows verzorgd worden door onderandere Showteam Delporte Team Guiness om je dag rijkelijk te vullen.

Maak zelf deel uit

Ook dit jaar kan je zelf met je auto pronken op het circuit. Laat je wagen pronken tussen de tuning auto’s. Of haal de snelheids-duivel in je naar boven tijdens de 200m sprintcup. Niet zo van het rechtdoor rijden? Dan kan je nog altijd je auto in een drift-positie zetten tijdens de driftcup. Dit alles kan via voorafgaande inschrijvingen.

Speedwear aanwezig

Tussen al dit geweldigs staan ook wij klaar voor u, in het hartje van de paddock, met goodies van het Circuit. Scoor een leuke T-shirt van de officiële Merchandising lijn van het Circuit van Zolder. Of voeg ook onze magneet toe aan de magneten collectie. Wij nodigen u van harte uit op onze uitgebreide stand met veel leuks voor elke liefhebber van elke leeftijd!

Meer informatie over het event vindt u hier.
Er is geen voorverkoop voor tickets. Contant betalen aan de ingang.

Vergelijkbare berichten