Iame Euro Series Genk

Iame Euro Series Genk van 24-27 augustus. Terwijl de coureurs zich voorbereiden op een meeslepende strijd op het asfalt, willen wij ervoor zorgen dat ook jij klaar bent voor de race-actie. Speedwear, jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige race-uitrusting, zal aanwezig zijn met een exclusieve trackshop op het circuit.

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om je te helpen bij het kiezen van de perfecte race-uitrusting. Ontdek de nieuwste collecties van vooraanstaande merken zoals Alpinestars, Minus, Bengio en nog veel meer. Mis ook zeker niet onze unieke Speedpaint deals, inclusief opvallende helmen die je kunt bezichtigen en passen.

Neem de kans om langs te komen bij onze trackshop en ervaar zelf de passie die wij hebben voor race-uitrusting. Of je nu een doorgewinterde coureur bent of nieuw in de wereld van karting, bij Speedwear vind je alles wat je nodig hebt om je race-ervaring te verrijken.

Speedwear komt tot bij jou op de piste wanneer Iame Euro Series Genk gaande is, klaar om jou te voorzien van topkwaliteit en expertise. Mis deze kans niet om jezelf uit te rusten met de beste uitrusting en unieke items. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze trackshop en je te helpen om jouw racebeleving naar een hoger niveau te tillen. Tot snel op de baan!

Iame Euro Series Genk

Vergelijkbare berichten