Alpinestars

Alpinestars autosport en kartkleding behoren tot de beste ter wereld. Er wordt zeer veel waarde en aandacht besteed aan innovatie en stijlvolle designs, daardoor kan gerust gesteld worden dat het merk behoort tot de wereldleiders op het gebied van autosport en karting. Uiteindelijk ligt de oorsprong in de Verenigde Staten.

Royale keuze

Bent u op zoek naar een veilige race overall, die tevens voldoet aan de FIA Homologatie. Een stijlvol design, onderkleding, handschoenen of schoenen. Uiteindelijk is er een royale keuze voor iedereen in elk segment.

Autorace pakken van Alpinestars

Alpinestars autorace pakken, u heeft een ruime keuze uit race pakken voor zowel dames, heren en kinderen. Per serie zijn er prachtige meerdere kleurencombinaties zo is er altijd wel een race overall die bij u past.

De verschillende series zijn: Stratos, GP race suit, GP pro boot cut suit, GP tech suit en Hypertech suit.

Kartingpakken Alpinestars 

Alpinestars kartingpakken voldoen aan de hoge eisen van de kartpiloot. Bovendien voldoen ze aan de hoogste eisen qua veiligheid. Zijn, mede door de 3D binnenzijde, optimaal qua ventilatie en zijn tevens super flexibel. Daarnaast zorgt de slimfit pasvorm voor snelheid en comfort. Qua ontwerp zit u goed omdat de designafdeling keer op keer zorgt voor fraaie verrassende kartpakken!

Personalisatie

Deze verrassende designs laten bovendien voldoen ruime open voor een extra stukje personalisatie. Onze design afdeling helpt u graag verder.

Autorace Alpinestars handschoenen

Alpinestars autorace handschoenen zijn onder te verdelen in; Tech 1-ZX, Tech 1-Z, Tech 1-race en Tech 1-start. Ieder type heeft zijn specifieke eigenschappen. Alpinestars biedt een uitgebreid gamma van handschoenen met uitstekende grip en een optimale bescherming tegen warmte / vlamweerstand.

De minimale naadconstructies en het gebruikte materiaal zorgen er bovendien voor dat de handschoenen erg comfortabel zijn.

Karting handschoenen

Royale keuze uit Alpinestars karting handschoenen voor zowel volwassenen als de jeugd. De karting handschoenen kenmerken zich doordat ze goed ventileren, uitstekende pasvorm hebben en zorgen voor een perfecte grip voor een optimaal resultaat.

Met Alpine-karthandschoenen op weg naar het beste resultaat!

Race schoenen van Alpinestars 

Alpinestars race schoenen zorgen voor een optimale grip en contact bovendien beschikken zij over een goede ventilatie. De raceschoenen zijn daarnaast leverbaar in verschillende modellen ook heeft u een enorme keuze uit kleuren en kleurcombinaties.

De zool heeft een uitstekende grip en is bij een groot aantal modellen bestand tegen oliën en koolwaterstoffen.

Bescherming

Bovendien bieden de schoenen een optimale bescherming naast een hiel en teenbescherming zijn de raceschoenen tevens voorzien van een zijversteviging.

Kartschoenen van Alpinestars 

Alpinestars kartschoenen voor zowel volwassenen als de jeugd. De kartschoenen kenmerken zich doordat ze goed ventileren en een uitstekende pasvorm hebben. Bovendien hebben de schoenen een superdunne zool voor een uitstekend contact en een geweldige grip. De kartingschoenen zijn er in diverse uitvoeringen designs, kleuren en types.

Nomex onderkleding

Alpinestars Nomex onderkleding, voor zowel autosport als karting zijn naast een extra veilige laag, bijzonder licht in gewicht en comfortabel. De balaclava’s voor onder de helm, t-shirts en broeken voor onder je kartingkleding en sokken voor in je karting schoenen.

Seizoenen

Er is onderkleding voor zowel in de zomer als in de winter.

Reistassen

Alpinestars reistassen voor de autosport en kartsport. Zijn onder andere onder te verdelen in; rugzakken, helmtassen of sporttassen. Te gebruiken in uw vrije tijd of op weg naar het circuit. 

Rugzakken

Rugzakken in diverse maten en kleuren leverbaar zodat er altijd wel een rugzak van uw keuze tussen zit.Helmtassen

Een goede helmtas mag natuurlijk niet ontbreken. hiermee heeft u een goede efficiënte opbergmogelijkheid om zo u helm te beschermen tegen val of stoot schade.

Casual kleding autosport en karting

Alpinestars casual kleding bestaat uit een uitgebreide collectie van vrijetijdsschoenen, T-shirts, sweaters, petten etc. In onze winkel in Herentals ben je van harte welkom en bieden wij een eveneens ruime collectie aan.

Ons assortiment Casual van het merk Alpinestars

Bekijk hier ons assortiment Casual kleding en laat zien waar u voor staat!

Personalisatie

Naast de racekleding en de kleding van uw team kunnen we ook de casual kleding geheel voor u personaliseren. Zodat u en uw team uiteindelijk herkenbaar en prominent aanwezig zijn op het circuit en daarbuiten. Uw kleding wordt desgewenst voorzien van uw team logo en of teamnaam of die van de sponsor. De personalisatie kan zowel worden bedrukt als geborduurd

Teamkleding

Bij teamkleding kunt u denken aan een complete outfit. Naast broeken, polo’s, t-shirts en sweaters is er een royale keuze jassen, petten voor ieder seizoen van het jaar mooi of minder goed weer.