Exgel Motorsport

De Exgel producten worden ontworpen met één doel voor ogen: maximaal comfort voor uw schouders tijdens de autosportraces en bij de kartsport extra bescherming voor ribben en rugkolom.  Onze jarenlange ervaring leert dat voor racers elke seconde telt en dat men zich volledig moet kunnen concentreren op de rijvaardigheid en strategie.

Wie is EXGEL Motorsport?

EXGEL die op medisch vlak en gebied van revalidatie een uitstekende reputatie hebben koos Motorsport als het volgende veld om in uit te blinken. De medische- en revalidatiesector en motorsport lijken op het eerste gezicht totaal verschillend.

Echter is de kennis dat EXGEL heeft opgedaan zoals schok absorptie, herverdeling van de druk van het lichaam en een stabiele houding zeer relevant, want het is op het gebied van de motorsport dat EXGEL hoge evaluaties heeft ontvangen. Waardevolle gegevens die worden verkregen uit de motorsport worden terug naar andere productontwikkelingen teruggekoppeld. De uitdagingen van EXGEL in de motorsport zal blijven plaatsvinden zodat een breder scala van mensen vertrouwd raken met de uitstekende eigenschappen van het productgamma van EXGEL Motorsport.

Met deze unieke achtergrond begrijpt Exgel als geen ander hoe essentieel comfort en optimale prestaties zijn, zowel in de autosport als in andere toepassingsgebieden. Ze hebben hun diepgaande kennis en ervaring toegepast bij het ontwerpen van de Exgel Padding Set, die specifiek is ontwikkeld om de eisen en uitdagingen van professionele coureurs aan te pakken.

EXGEL Motorsport in AUTOSPORT

Voor de autosport en rallypiloten biedt Exgel Motorsport in hun gamma de paddingset voor onder het harnas. De padding is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden voor onder uw harnas. Door de paddingset worden de drukpunten die het harnas veroorzaakt enorm vermindert.

Het geavanceerde materiaal dempt trillingen en absorbeert schokken, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en uw focus scherper blijft, zelfs tijdens lange races. Het zachte en veerkrachtige Exgel-materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt optimale ondersteuning zonder uw bewegingsvrijheid te beperken.

De paddingsets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

ExGel Motorsport
ExGel Motorsport

EXGEL Motorsport in KARTING

Voor de karters onder ons biedt Exgel Motorsport ook specifieke producten die de karting ervaring naar een hoger niveau tillen.

Met de inserts voor de kartstoel zorgt Exgel ervoor dat de stoel zachter wordt en de trillingen minder hard aankomen doordat de gelpads de trillingen gaat absorberen bij de karter.

Dit resulteert in minder blauwe plekken en minder pijn, wat opnieuw leidt tot een betere focus en betere prestaties op de track.

Inserts voor de kartstoelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Hebt u vragen, aarzel dan niet om contact te nemen met één van onze ervaren medewerkers!