RACE WARS 2023

Race Wars 2023

Race Wars 2023

Race Wars 2023 is een hoogdag voor het circuit van Zolder en naast de 24u van Zolder één van de meest bezochte dagen. Het is het grootste openlucht tuning-event van de BeNeLux!

Het is dan ook een dag gevuld met verschillende activiteiten en bezoekers kunnen hun ogen de kost geven.

Er zullen meer als 3000 getunede auto’s aanwezig zijn in de paddock en rond de track.

Je kan gaan kijken naar de driftcompetitie die plaats vindt die dag en zelf ook mee rijden op de momenten dat de rijders aan het trainen zijn. Dit zijn echte unieke momenten! Je voelt de adrenaline door je lichaam.

Tijdens Race Wars 2023 worden er ook officiële 200m sprints georganiseerd om jezelf echt uit te leven met je eigen auto. Wees er snel bij want de plaatsen zijn zeer beperkt.

Verder word je als bezoeker verwend door het Delporte Team Guinnes wereld record houder met zijn stuntshows en zie je de Circle of Gold by GR8.

Voor de shoppers onder ons is er een shopvollage in de paddockzone waar je allerlei gadgets kan kopen tot onderdelen voor het tunen van je auto.

Ook zal Speedwear met zijn fan-shop hier aanwezig zijn samen met de officiële merchandise van Zolder in grote aantallen.

Uniek dit jaar is ook de aanwezigheid van Craig Lieberman, de bouwer en technical adviseur van de Fast & Furious-wagens.

Meer informatie en ticketverkoop vindt u op de officiële website van Race Wars

RACE WARS 2023

Vergelijkbare berichten