Exgel seat pad 17 lage rug schokabsorberend

76,25

Exgel seat pad 17 lage rug schokabsorberend is een speciaal ontwikkeld pads voorzien met gel, die de impact van de schokken die de piloot ondergaat tijdens het racen, absorbeert. Verkrijgbaar in diverse vormen.

Beschrijving

Exgel seat pad 17 lage rug schokabsorberend

Exgel seat pad 17 lage rug schokabsorberend is een speciaal ontwikkeld pads voorzien met gel.  De impact van de schokken die de piloot ondergaat tijdens het racen wordt geabsorbeerd door de gelpads.  Deze zijn aan te brengen in de kartstoel.

De gelpads zijn samengesteld uit : EXGEL® (synthetisch rubber), urethaan schuim, chloropreen rubber, nylon 100%.

EXGEL vermindert de drie spanningen en ondersteunt bestuurders : Impact, druk en schuin trekken.

In vergelijking met urethaan voor algemeen gebruik heeft EXGEL tien of meer keer de schokabsorbeerbaarheid.

EXGEL motorsportproducten beschermen de piloten tegen intense g-krachten en stoten.

De flexibiliteit van EXGEL vermindert afschuifkrachten en maakt comfortabel rijden mogelijk.

De prestaties van de bestuurder worden bevorderd.

Belangrijke eigenschappen van Exgel zijn:

  • VEERKRACHT om impact te absorberen EXGEL absorbeert impact en zorgt ervoor dat je steviger in je stoel zit.
  • FLEXIBILITEIT EXGEL strekt zich ongeveer twintig keer uit maar herstelt zich steeds in zijn oorspronkelijke vorm. Deze flexibiliteit verdeelt de druk opnieuw.
  • FLOWING SUPPORT om schuifspanning te verminderen, EXGEL beweegt mee met het lichaam zijn natuurlijke bewegingen en vermindert de schuifspanning.

EXGEL Motorsport

EXGEL, die op medisch vlak en gebied van revalidatie een uitstekende reputatie hebben koos Motorsport als het volgende veld om in uit te blinken. De medische- en revalidatiesector en motorsport lijken op het eerste gezicht totaal verschillend. Echter is de kennis dat EXGEL heeft opgedaan zoals schok absorptie, herverdeling van de druk van het lichaam en een stabiele houding zeer relevant, want het is op het gebied van de motorsport dat EXGEL hoge evaluaties heeft ontvangen. Waardevolle gegevens die worden verkregen uit de motorsport worden terug naar andere productontwikkelingen gestuurd. De uitdagingen van de EXGEL in de motorsport zal blijven plaatsvinden zodat een breder scala van mensen vertrouwd raken met de uitstekende eigenschappen van EXGEL.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Kleur

Zwart