Sparco GP Lounge ligstoel Rood

724,79

Sparco GP Lounge ligstoel Rood is een unieke ergonomische stoel met een F1-stijl positie. met zijn lichtgewicht en duurzame fiberglass, bekleed met hoogwaardige bekleding en verwijderbare kussens is dit een leuke stijlvolle stoel voor in uw interieur. Met de Sparco GP Lounge ligstoel Rood haal je de F1-sfeer in huis en geniet je van ultiem comfort en stijl.

 

Artikelnummer: SG03700RS Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Sparco GP Lounge ligstoel Rood

Sparco GP Lounge ligstoel Rood is een unieke ergonomische stoel met een F1-stijl positie. met zijn lichtgewicht en duurzame fiberglass, bekleed met hoogwaardige bekleding en verwijderbare kussens is dit een leuke stijlvolle stoel voor in uw interieur.

Deze lounge stoel is ontworpen met oog voor detail, met een gestroomlijnd design frame en staat daarom zeer stoer in het interieur. De stoel heeft een geïntegreerde voetensteun voor een volledig onstpannende ervaring. De voering van de Sparco GP Lounge ligstoel Rood is volledig verwijderbaar, inclusief de bekleding voor de voeten. Zodat je dit gemakkelijk kan aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Met de Sparco GP Lounge ligstoel Rood haal je de F1-sfeer in huis en geniet je van ultiem comfort en stijl.

 

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Fabrikant