-15%

SpeedDeal RacingFriends FIA #3

408,00Bespaar 72,08

SpeedDeal RacingFriends FIA #3

SpeedDeal RacingFriends FIA #3 biedt een voordeelpakket voor alle personen die starten in de autosport of rallysport.

P1 Fia suit type CLUB Zwart

301,00
P1 Fia suit type CLUB Zwart is een budgetvriendelijke overall voor zij die veel deelnemen aan trackdays of sporadisch racen.
Wissen

P1 Advanced Racewear Modacrylic helmmuts Racing wit

30,25
P1 Advanced Racewear Modacrylic helmmuts Racing wit geeft brandwerende bescherming en is zacht voor de huid.

P1 Ondershirt NOMEX FIA Keuring : Budget

71,39
P1 Ondershirt NOMEX FIA Keuring is budgetvriendelijk, sterk aangeraden om te gebruiken tijdens trackdays waar het dragen van brandvertragende kledij verplicht is.
Wissen

P1 onderbroek FIA keuring

56,87
P1 onderbroek FIA keuring is budgetvriendelijke oplossing als je aan een race of trackday deelneemt waar je FIA gehomologeerde kledij dient te dragen.
Wissen

P1 Race Wear Nomex kous - kort model

20,57
P1 Race Wear Nomex kous - kort model, FIA gekeurd. Materiaal: ARAMID
Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: SPWR-RacingFriends FIA #3 Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal RacingFriends FIA #3

SpeedDeal RacingFriends FIA #3 biedt een voordeelpakket voor alle personen die starten in de autosport of rallysport.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • P1 Advanced Overall type ‘CLUB’
  • Ondershirt
  • Onderbroek
  • Balaclava
  • Kousen

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Scroll naar top