Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!
-10%

SpeedDeal Arai Kinderkarthelm #1

645,99

SpeedDeal Arai Kinderkarthelm

Aantrekkelijk geprijsde SpeedDeal Arai Kinderkarthelm. Deze super veilige helmset voor in- en outdoor karting van ons Top-merk Arai is nu bijzonder laaggeprijsd.

Arai CK-6 - Helm voor karting - Junior tot en met 15 jaar

599,00
Arai CK-6 - Helm voor karting - Junior tot en met 15 jaar  is speciaal ontworpen voor de kartingrijders die verplicht een kinderhelm moeten dragen tijdens in de officiële kampioenschappen. Deze lichtgewicht helm is minder belastend voor de nekspieren, de grotere vizieropening geeft een bredere kijk op het circuit.
Wissen

Arai CK-6 Vizier Donkergetint

78,95
Een haldonker vizier voor de Arai CK-6, junior helm. De Arai helm dat u bij uw lokale dealer kunt kopen is de helemaal dezelfde helm als de racers in F1,Indycar, Nascar, MotoGP, WSBK, BSB, enz.

Helmtas Universeel

44,95
Helmtas Universeel kan aangewend worden voor diverse merken van helmen  zoals Arai Helmet, Bell Helmet, Sparco, Stilo.  Frisse uitstraling en de nadruk op een zéér sterke en duurzame tas voor de opberging van je helm.  Stevige rits en handvat.

SpeedDeal Arai Kinderkarthelm

Aantrekkelijk geprijsde SpeedDeal Arai Kinderkarthelm. Deze super veilige helmset voor in- en outdoor karting van ons Top-merk Arai is nu bijzonder laaggeprijsd.

Profiteer van deze SpeedDeal en geniet van vele veilige uurtjes op het kartcircuit. De set bestaat uit:

  • CK6 Arai karthelm voor indoor en outdoor in de kleur wit
    Arai CK6 karthelm voor indoor en outdoor kleur wit, de binnenschaal is gefabriceerd uit 1 geheel welke uniek is in de helmenindustrie.  Speciaal ontwikkeld voor gebruik in karting, grote vizieropening. Verwijderbare wangpads.
  • CK6 Arai vizier donker voor je karthelm
    CK-6 vizier van Arai donker voor je karthelm. Een halfdonker vizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen.
  • Speedwear helmtas
    Je (Arai) helm veilig mee naar het circuit in deze helmtas.
Gewicht 2 kg
Afmetingen 38 × 29 × 28 cm
Scroll naar top