Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
-13%

Alpinestars Tech 1-ZX FIA autosport handschoen Zwart Wit

139,95

Alpinestars Tech 1-ZX FIA autosport handschoen Zwart Wit is ontworpen om aan de eisen te voldoen van de piloten die veel belang hechten aan een maximaal stuurgevoel.  Deze handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksels van de naden aan de buitenzijde.

Alpinestars Tech 1-ZX FIA autosport handschoen Zwart Wit

Alpinestars Tech 1-ZX FIA autosport handschoen Zwart Wit is ontworpen om aan de eisen te voldoen van de piloten die veel belang hechten aan een maximaal stuurgevoel.

Deze handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde. Deze eigenschappen geven een optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.

De palm is ontworpen met een vernieuwende grip behandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend grip gevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers.

Model verkrijgbaar in diverse kleuren, mooi combineerbaar met de schoenen uit de prachtige Alpinestars collectie.

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm), 3XL (Handomtrek zonder duim 31 – 34,5 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven