Arai GP6S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel

849,00

Arai GP6S Autosporthelm – FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel speciaal ontworpen voor gebruik in autoracing, voorzien met brandvertragende binnenvoering.

Wissen

Beschrijving

Arai GP6S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs

Arai GP6S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel is met behulp van dezelfde schaalvorm als de GP6 en GP6RC, een betaalbare helm met behoud van een groot aantal functies en innovaties. De GP6S gebruikt dezelfde afscherming als de GP6 en dezelfde grotere trimrubber maat voor grotere vizieropening. FIA 8858 Snell 2015 keuring.
Arai GP6S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel maakt gebruik van een eenmalige inname en enkele uitlaat, de voorwaartse vent is uitgebreid tot het verbeteren van de luchtinlaat en de algehele ventilatie prestaties te verbeteren.

Opbouw helm

Gebouwd met behulp van proprietary cLc (Complex gelamineerd constructiehout) de GP-6S onderhoudt licht gewicht, terwijl het verstrekken van ongelooflijke shell kracht en flexibiliteit. Een sterkere schelp maakt Arai een extreem zachte binnenkant EPS liner gebruiken voor maximaal comfort en een uitstekende invloed energiemanagement. De GP-6S is ontworpen met de sport (vandaar de S-aanduiding) bestuurder in het achterhoofd.
Zeer functionele hendel om het vizier binnen een fractie van een seconde te openen. Deze hendel is eenvoudig te bedienen met handschoen aan.

Communicatie

Arai GP6S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel kan tevens voorzien worden van radiocommunicatie.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Fabrikant

,

Maatkeuze Arai Racing

XS (hoofdomtrek 54 cm), Small (hoofdomtrek 55-56 cm), Medium (hoofdomtrek 57-58 cm), Large (hoofdomtrek 59-60 cm), XL (hoofdomtrek 61-62 cm)