Sparco ROOKIE Kinder kartoverall

90,75

Sparco ROOKIE Kinder kartoverall, standaardmaatvoering, basismodel. Ideaal voor hobby, kinderen die nog snel gaan groeien.

Personaliseer uw overall

De lengte van de naamband zal bepalen dat naam en voornaam kunnen gebruikt worden, zoniet wordt enkel de achternaam met de eerste letter van de voornaam genomen.

Wens je graag uw naam & vlag op de naamband van je overall? Speedwear biedt je de mogelijkheid om je overall te personaliseren. Ben je zeker van de gekozen maatvoering? Personalisaties kunnen niet verwijderd worden zonder sporen achter te laten. Maw. omruiling van items voorzien met naam en vlag kunnen niet omgeruild worden.

Productprijs: 90,75
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Sparco ROOKIE Kinder kartoverall

Sparco ROOKIE Kinder kartoverall gefabriceerd van Cordura, standaardmaatvoering, basismodel. Ideaal voor hobby.  Tevens personaliseerbaar met naam, sponsorlogo’s , … Geen CIK FIA keuring.

Waarom een kartpak dragen?

Om op een veilige en verantwoorde manier de kartsport te kunnen beoefenen.  In de collectie van Sparco worden diverse types kartpakken aangeboden met verschillende binnenvoeringen oa. katoen badstof of nylon. Het type binnenstof bepaalt de vochtregulering. Wasbaar op 30°C

Sparco is al jarenlang actief in de autosport en kartsport en kenmerkt zich door gebruik van kwaliteitsproducten met een unieke styling en kleurschema, dit in hun ganse collectie.

Ontdek zeker de verschillende kartschoenen en handschoenen uit de ruime Sparco collectie.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Fabrikant

Discipline

Maat kiezen

120, 130, 140, 150