Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting en méér!

KE Kart Radiateur Karting KJ002

368,95 332,06

KE Kart Radiateur Karting KJ002 is een radiator ontworpen voor categorieën OK/OKJ en moet worden geplaatst aan de linkerkant van de piloot.
Grootte: 395 x 200 x 40 mm.
Materiaal: aluminium met de speciale legering voor het ten gunste van de koeling en verwerken.

Artikelnummer: KJ002 Categorie:

KE Kart Radiateur Karting KJ002

KE Kart Radiateur Karting KJ002 is een radiator ontworpen voor categorieën OK/OKJ en moet worden geplaatst aan de linkerkant van de piloot. Grootte: 395 x 200 x 40 mm.
Materiaal: aluminium met de speciale legering voor het ten gunste van de koeling en verwerken.

In ons gamma bieden wij diverse modellen van radiateurs te gebruiken in de kartsport, leverbaar met de desbetreffende houders te monteren op het chassis.

Over KE Technology

De passie voor racen is de kracht van KE Technology. De passie voor karting werd geboren in 1993. Na jaren van offers, die werk en plezier waren bij Marco en Fabio Pagani, besloten zij om innovatieve producten te ontwikkelen zoals radiatoren, water pompen, etc. Deze kunnen voldoen aan de behoeften van de piloten in hun prestaties met de kart. Hiervandaan komt KE technologie.

Dankzij de hulp van uitstekende leveranciers, zoals een lasser gespecialiseerd in stralende massa, Francesco Pelizzari van Win Kart, heeft KE handgemaakte producten gemaakt in Italië die tot het topsegment mogen beschouwd worden.

Het doel van KE technologie groeit elke dag met het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten om te voldoen aan de behoeften van de meest geavanceerde piloten.

Scroll naar top