Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 5

Vanaf 550,00

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 5. X’ZUIT is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 5

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 5. Maak je eigen stijl!  Kies uit één van de beschikbare patronen jouw favoriete model van raceoverall en bepaal met welke kleuren en logo’s je het patroon invult!

In een kennismakingsgesprek maken we een schets van uw wensen om een idee te kunnen vormen van de stijl waarin u wenst verder te gaan, van zodra ons deze duidelijk is ontwerpen we je een digitale versie van de gewenste raceoverall in uw favoriete kleuren voorzien met sponsorlogo’s en dergelijke.  Na akkoord van het digitaal ontwerp, wordt u opgemeten en gaan we over tot productie van jouw outfit.

X’ZUIT is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

Wenst u graag meer advies omtrent een raceoverall volledig op maat en in jouw eigenstijl, neem dan gerust contact met ons.

Wij kijken ernaar uit om met u te mogen samenwerken!

X’Zuit & Speedwear

X’Zuit & Speedwear Uw racepak volledig op maat gemaakt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Aan de hand van ons Made to Measure programma kiest u zelf de pasvorm en de kleurencombinatie. Bovendien worden de sponsoren goed in beeld gebracht. Want uiteindelijk bent u op zoek naar de perfecte uitstraling van uzelf en uw team met een eigen identiteit.

Scroll naar top