fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Arroxx baby kartpak Roze

45,00

Arroxx baby kartpak – Roze is een professionele Cordura overall in baby-maat. Dit kartpakje is kwalitatief gelijk aan gehomologeerde Level 1 suit . Hierdoor bestaat het kartpak uit een dubbellaags constructie, waarvan de buitenzijde uit Cordura vervaardigd is. Maximumlengte baby 75 cm.

Personalisatie Overall

Wens je graag de naam van de baby op de naamband van de overall? Ben je zeker van de gekozen maatvoering? Speedwear biedt je de mogelijkheid om je overall te personaliseren.

Productprijs: 45,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Arroxx baby kartpak

Arroxx baby kartpak – Roze is een professionele Cordura overall in baby-maat. Dit kartpakje is kwalitatief gelijk aan gehomologeerde Level 1 suit . Hierdoor bestaat het kartpak uit een dubbellaags constructie, waarvan de buitenzijde uit Cordura vervaardigd is. Anderzijds is de binnenzijde gemaakt uit 100% katoen (badstof).

Dit leuk kartpakje is ideaal als geschenk bij een geboorte, babyborrel, …
Deze schattige kart overall is eveneens beschikbaar in blauw op onze Speedwear webshop!

Leeftijd : van 6 tot 12 maanden, maximumlen 75 cm.

Is er een kleintje geboren en ben jij nog op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Ga dan voor deze leuke overall. Jij deze overall perfect personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de kleine spruit en zijn of haar geboortedatum. Met zo’n uniek en persoonlijk cadeau scoor jij zeker weten punten tijdens het kraamfeestje. En de mini race overall is niet alleen een bijzonder cadeau voor nu, maar ook een mooie herinnering voor later. Wat zullen de kersverse ouders verrast zijn.

Fabrikant

Discipline

Scroll naar boven