Sparco karting T Shirt

78,65

Sparco karting T Shirt XCOOL is een aanrader om te dragen onder je overall tijdens het karten, hierbij blijft je lichaamstemperatuur normaal functioneren en kan het zweet geabsorbeerd worden. Verkrijgbaar in diverse maten.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Sparco karting T Shirt XCOOL

Sparco karting T Shirt XCOOL is een aanrader om te dragen onder je overall tijdens het karten. Verkrijgbaar in diverse maten.

Technische eigenschappen:

  • 80% POLYPROPYLENE – 12% POLYAMIDE – 4% ELASTANE – 4% CARBON
  • Droogt snel: polypropyleen is hydrofoob en houdt het vocht weg van de huid, speciale structuur van het materiaal zorgt voor snelle verdamping.
  • Antibacteriële permanente behandeling, remt de groei van geur veroorzakende bacteriën.
  • Gemakkelijk in onderhoud: wasbaar op 30 graden en niet strijken

Voor een optimale functionering van je lichaam tijdens het karten is het belangrijk om een juiste keuze te maken tussen de overall en de onderkleding zowel in de winter als in de zomer.

Bovendien is er een verschil tussen zomer en winter onderkleding. Winterkleding is voorzien van een ˋthermolayerˋ die de warmte vasthoudt, terwijl de zomer onderkleding net over een ˋcoollayerˋ beschikt die ervoor zorgt dat de warmte van het lichaam weggehouden wordt. Hierbij is de juiste maat belangrijk: onderkleding moet goed passen en mag zeker niet te los zitten. De meest courante modellen en maten hebben we op voorraad.

In diverse maatvoeringen beschikbaar!

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze

XXS, XS-S, M-L, XL

Scroll naar top