Arai GP-6 Vizier halfdonker – Anti Fog

141,10

Besteed u meer dan € 100,00 dan ontvangt u 10% korting!*
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Arai GP-6 Vizier halfdonker – Anti Fog

Arai GP-6 Vizier halfdonker – Anti Fog. Dit origineel Arai vizier heeft een speciale anti-fog laag. Daardoor wordt de kans op aandamping zéér klein. Het Arai vizier is halfdonker getint, waardoor u nog steeds in donkere omstandigheden voldoende zicht heeft.

Waarom Arai?

5 KEER GEÏNSPECTEERD

Ja. Niet een keer, maar in totaal vijf keer. Iedere Arai helm wordt geïnspecteerd door verschillende kwaliteit inspecteurs. Bovendien, van ribbels in de shell naar het gebied van verf, van shell inspectie om de eindcontrole, telkens wanneer een ambachtsman aan een helm werkt, inspecteert hij het in detail om ervoor te zorgen dat de klant een perfect eindproduct krijgt. In elke Arai vindt u de handtekening van de man die het gemaakt heeft.

WAAROM DE ARAI RACERS HELMEN HELEMAAL DEZELFDE ALS ZIJN DEGENE DIE OP DE MARKT

De Arai helm dat u bij uw lokale dealer kunt kopen is de helemaal dezelfde helm als de racers in F1,Indycar, Nascar, MotoGP, WSBK, BSB, enz. Geen speciale, dit is een alleen-racer modellen waarvan enige gelijkenis met die je koopt is de kleurstelling. Het is geen toeval dat meer dan de helft van alle Formule1-coureurs liever Arai draagt. Dit feit moet u veel vertellen over Arai en haar normen. In de woorden van Mr. Mitch Arai, de president en de zoon van de stichter: “Hoe kan je zeggen één iemands hoofd is meer waard dan andermans?”

Gewicht 1 kg
Fabrikant

,

Scroll naar top