Sparco trolley TRAVEL

114,95

Sparco trolley TRAVEL is ideaal voor een optimaal reisgemak waarbij je geen ruimbagage wilt of mag inchecken.  Door zijn compacte formaat kan je race outfit of je vrijetijdskledij in meenemen.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Sparco trolley TRAVEL

Sparco trolley TRAVEL is ideaal voor een optimaal reisgemak waarbij je geen ruimbagage wilt of mag inchecken.  Door zijn compacte formaat kan je race outfit of je vrijetijdskledij in meenemen.  Deze handbagage trolley is ideaal voor een citytrip met name dankzij het compacte formaat, het licht gewicht, soepel rollende wielen en de flexibiliteit van de koffer is het een perfecte handbagagekoffer. Een handbagagekoffer wordt ook wel vaak trolley genoemd en is onmisbaar wanneer je met het vliegtuig, trein of auto reist.

Ga je een weekend weg naar de races of heb je een vliegvakantie gepland? Dan is de Sparco trolley TRAVEL uw ideale resipartner als handbagage, ook wel cabin trolley genoemd, heel praktisch voor het hoogstnoodzakelijke. Hierin neem je alles overzichtelijk mee.

Sparco trolley TRAVEL als Handbagage met :

  • afmeting van H 25 x L 55 x D 35
  • gewicht van 3kg
  • inhoud : 48 liter

Sparco biedt in 2020 een volledig gamma aan  bagageoplossingen, bestaande uit praktische modellen met een vernieuwd design.  De serie is handiger en meer volume dan ooit te voren en dit zowel voor je race outfit als voor je vrijetijdskledij.  Sparco staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gewicht 5 kg
Afmetingen 55 × 35 × 25 cm
Scroll naar top