Sparco racehandschoen voor karting ARROW rood wit

85,91

Sparco racehandschoen voor karting ARROW rood wit met naden aan de buitenzijden voor een comfortabel gevoel tijdens het karten. Strategisch geplaatste patches met een uniek ontwerp op de handplan om de beste grip te verzekeren. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Speedwear een goede keuze!

 • Vinkje Top Kwaliteit
 • Vinkje Snelle levering
 • Vinkje Persoonlijk contact
 • Vinkje Personalisatie borduren / bedrukken
 • Vinkje Grote voorraad in winkel /showroom
Veilig betalen
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • KBC
 • Bancontact
 • Belfius
 • iDeal
 • And More

Beschrijving

Sparco racehandschoen voor karting ARROW rood wit

De keuze van hoogwaardige materialen vormt een essentieel aspect bij het uitkiezen van de handschoen. Het is belangrijk om optimale luchtdoorlatende handschoenen te gebruiken tijdens het karten. Deze eigenschap zorgt ervoor dat tijdens het karting de handen comfortabel blijven, zonder enige zwelling die het rijden zou kunnen belemmeren. De Sparco Arrow handschoenen zijn doordacht ontworpen om aan deze vereisten te voldoen en de rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Het unieke ontwerp van de handpalm, vervaardigd uit eersteklas siliconen patches, geplaatst met de meeste doordachtheid. Deze strategisch geplaatste pads garanderen niet alleen een uitstekende grip op het stuur, maar zorgen ook voor een subliem gevoel van verbondenheid met de kart. De vingertoppen genieten van maximale bewegingsvrijheid, waardoor een precieze en moeiteloze hantering van de bedieningselementen mogelijk is.

Sparco, een pionier op het gebied van autosportuitrusting, heeft met de Sparco racehandschoen voor karting ARROW rood wit opnieuw een staaltje vakmanschap geleverd. Met decennia aan ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige racekleding en accessoires, heeft Sparco een reputatie opgebouwd als vertrouwd merk onder motorsportliefhebbers en professionals. De Arrow Hanschoenen belichamen het streven naar perfectie en de voortdurende inzet van Sparco om producten te leveren die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende karters.

Als karter heeft u de mogelijkheid om niet alleen de voortreffelijkheid van de Sparco racehandschoen voor karting ARROW rood wit te ervaren, maar ook om te kiezen uit diverse kleuren en modellen die passen bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Ontdek de volledige collectie en geef uw kartinguitrusting een upgrade met de innovatieve en prestatiegerichte benadering die Sparco belichaamt. Bereid u voor op een boeiende rit vol vertrouwen en comfort, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit van Sparco.

De keuze van de handschoen is afhankelijk van het type stuur dat je zal gebruiken, ons verkoopsteam staat altijd voor je klaar voor je het nodige advies te geven. Alsook zal ons team advies geven omtrent de diverse kleuren in combinatie met de geschikte kartoverall. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maat kiezen

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Fabrikant

Om de juiste maat te bepalen voor uw handschoen is het belangrijk om het dominante hand te meten maw. bent u rechtshandig dan rechts te meten, bent u linkshandig dan links meten.

 • Meet over het breedste punt van uw hand over de knokkels, exclusief de duim.
 • Ieder merk heeft een verschillende taille/maat. Wij hebben met deze maattabel een zo goed mogelijk overzicht gegeven van de handschoenen ten opzichte van elkaar. Switch je over van merk, mag u ons gerust contacteren met uw huidige maat in het merk en naar welk merk u over wil gaan. Wij kunnen met onze ervaring u aanraden welke maat van het nieuwe merk het kortste aanleunt bij uw huidige maat.
Hand in cm 7.5 - 10.5 10 - 14 12.5 - 16.5 16.5-19 18 - 21.5 20 - 24 23 - 26.5 25.5 - 30 28 - 32
Hand in inches
3 - 4.5
4 - 5.5
5 - 6.5
6 - 7.5
7 - 8.5
8 - 9.5
9 - 10.5
10 - 11.5
11 - 12.5
Alpinestars
euro
4XS
3XS
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
Kids S
Kids M
Kids L
Kids XL
P1
Letter Sizes
2XQ
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Number Sizes
6
7
8
9
10
11
12
13
Sparco
Letter Sizes
4XS
3XS
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Number Sizes
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Minus
3XS
2X>S
XS
S
M
L
XL
Offset
Letter Sizes
XXS
XS
S
M
L
XL
Number Sizes
7
8
9
10
11
12