Sparco Karthandschoen RECORD Zwart

60,50

Sparco Karthandschoen RECORD Zwart is een uitstekende ventilerende handschoen, stiknaden buitenzijde, handpalm voorzien met 3D print.  De bovenzijde van de handschoen is gesublimeerd.

Beschrijving

Sparco Karthandschoen RECORD Zwart

Sparco Karthandschoen RECORD Zwart is een slanke, nauwsluitende kart handschoen van Sparco met een siliconen bedrukte palm voor een perfect gevoel op het stuur. De duim en wijsvinger zijn voorzien van touchscreen area. Deze handschoen heeft een elastische pols en schuin afgesneden opening voor betere pasvorm. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in Rood, Blauw, Zwart en Geel. Niet brandwerend.

Waarom kiezen voor SPARCO?

Design

Sparco is een Italiaans merk en dat is zeker terug te zien in het design van de racekledij. De racekledij is altijd geïnspireerd door de laatste trends en vervaardigd van de beste materialen.

Veiligheid

De veiligheid van de racepiloot staat gegarandeerd voorop bij dit merk. De ontwikkelingen zijn erop gericht om iedere racepiloot zo comfortabel mogelijk te laten rijden met fijne, goed passende racekledij.

Racemerk

Bij vele disciplines in de auto, rally en kartsport kom je de artikelen van Sparco tegen. De grootste namen in de racewereld hebben gereden met het merk, niet alleen voor het design maar ook met voorkeur naar een bescherming en veiligheid.

 

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Maatkeuze Sparco Handschoen

7 (Maat 2XS / Handomtrek zonder duim 12,5-16,5 cm), 8 (Maat XS / Handomtrek zonder duim 16,5-19 cm), 9 (Maat S / Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), 10 (Maat M/ Handomtrek zonder duim 20-24 cm), 11 (Maat L/ Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), 12 (Maat XL/ Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), 13 (Maat XXL/ Handomtrek zonder duim 28-32 cm)