Alpinestars REGEN Handschoen Kids

89,95

Alpinestars REGEN Handschoen Kidsgenaamd TEMPEST ideale handschoenen voor gebruik tijdens winterse en regenachtige dagen om handen op temperatuur te houden.  Ook geschikt om te dragen tijdens milde koude.  Uiterste grip.

Beschrijving

Alpinestars REGEN Handschoen Kids

Alpinestars REGEN Handschoen Kids genaamd TEMPEST de ideale handschoenen voor gebruik tijdens winterse en regenachtige dagen om handen op temperatuur te houden.  Ook geschikt om te dragen tijdens milde koude.  Uiterste grip door anti-slip in de palmzijde.  Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen.

Je handen beschermen tegen kou en regen is natuurlijk lekker comfortabel, maar er geldt veiligheidsaspect.  Doordat je hand beschermd wordt tegen deze weersomstandigheden kun je ook altijd goed blijven sturen en schakelen.  Verkleumde en bevroren handen geven een slechte bloedcirculatie voor het lichaam.  Dus een winterhandschoen tijdens het karten is een must.

Sterk aangeraden om tijdens regenweer een regenoverall en regenschoenen te dragen.  Een waterafstotende regen overall houdt de regen tegen, maar bij extreme regenval kan het water nog steeds binnensijpelen en zo word je toch nog nat.  Bij een waterdichte regen overall zijn de naden ook afgetapet zodat je helemaal droog blijft.

Waarom is het gebruik van juiste handschoenen zo belangrijk?

Als je niet de juiste grip op het stuur hebt, merk je al gauw dat je last krijgt van slapende vingers.  Dat houdt verband met het afknijpen van de zenuwbanen.  Ook teveel druk op de handpalm kan tot pijn leiden in de handen en armen. Dit zijn redenen om aan handschoenen te denken die aan de binnenkant van de palm de juiste padding hebben om de gevoelige plekken van het hand te beschermen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maat kiezen

S, M, L, XL, 2XL

Fabrikant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.