fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Sparco rugzak STAGE

82,28

Sparco rugzak STAGE met deze rugzak hoef je nooit lang te zoeken naar je spullen. Er zijn genoeg kleine zakjes aanwezig waar je bijvoorbeeld pennen, lidkaarten en dergelijke meer kan in wegsteken.

Sparco rugzak STAGE modieuze rugzak zwart blauw

Sparco rugzak STAGE met deze rugzak hoef je nooit lang te zoeken naar je spullen. Er zijn genoeg kleine zakjes aanwezig waar je bijvoorbeeld pennen, lidkaarten en dergelijke meer kan in wegsteken. Met deze trendy rugzak krijg je een extra sportieve look. De rugzak is eveneens voorzien van een groot vak waar u bijvoorbeeld uw laptop in kwijt kan. Aan de zijkant van de laptop kan u eveneens een drinkbus plaatsen.

Technische weetjes van de Sparco STAGE :

  • Afmeting 40 cm x 30 cm x 14 cm
  • Inhoud : 16 liter
  • Gewicht : 0,76 kg

Ontdek hier de talrijke collectie van Sparco inzake bagageoplossingen.

Waarom kiezen voor SPARCO?

Design
Sparco is een Italiaans merk en dat is zeker terug te zien in het design van de racekledij. De racekledij is altijd geïnspireerd door de laatste trends en vervaardigd van de beste materialen.

Veiligheid
De veiligheid van de racepiloot staat gegarandeerd voorop bij dit merk. De ontwikkelingen zijn erop gericht om iedere racepiloot zo comfortabel mogelijk te laten rijden met fijne, goed passende racekledij.

Racemerk
Bij vele disciplines in de auto, rally en kartsport kom je de artikelen van Sparco tegen. De grootste namen in de racewereld hebben gereden met het merk, niet alleen voor het design maar ook met voorkeur naar een bescherming en veiligheid.

 

Afmetingen 30 × 14 × 40 cm
Fabrikant

Collectie

2023

Kleur

Blauw, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven