Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting en méér!

Sjaal Scratch Lichtblauw Wit

99,00 89,10

Sjaal Scratch Lichtblauw Wit is een prachtige niet al te dikke cashmere sjaal in ivoorwit met een ingeweven lichtblauw/wolwit finishvlag dessin. Uiteraard is de sjaal uit één stuk geweven. De  sjaal is lang en kan ook gemakkelijk als een lus om de nek gedragen worden. Prachtige sjaal!

Artikelnummer: 23485-1 Categorie:

Sjaal Scratch Lichtblauw Wit

Sjaal Scratch Lichtblauw Wit is een prachtige handgemaakte sjaal uit de collectie wollen & cashmere sjaals van Sratch gemaakt in India (Kasjmir). Handgemaakte sjaals en stuk voor stuk uniek. Cashmere sjaals zijn superzacht en prikken niet. Cashmere sjaals en wollen sjaals zijn duurzaam en meerdere jaren draagbaar. De prijs is vooral afhankelijk van de fijnheid van de wol. U kunt de cashmere sjaal mooi houden door deze af en toe ‘s nachts buiten te hangen en niet meteen te wassen of te laten stomen.

Prachtige niet al te dikke cashmere sjaal in ivoorwit met een ingeweven lichtblauw/wolwit finishvlag dessin. Uiteraard is de sjaal uit één stuk geweven. De  sjaal is lang en kan ook gemakkelijk als een lus om de nek gedragen worden. Prachtige sjaal!

Materiaal : 100% zeer zachte cashmere uit Nepal

Afmeting; 200 x 75 cm

Scroll naar top