Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART

163,35

Deze Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART is een noodzakelijk onderdeel van je onderkledij. De Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART heeft ook een X-cool techniek erin verwerkt voor top bescherming. Bovendien is het shirt voorzien van anti-slijtage siliconen geprinte logo’s en heeft het Raglan mouwen voor een betere pasvorm en bewegingsvrijheid.

Beschrijving

Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART

Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART is een onmisbaar kledingstuk voor coureurs. Dit shirt heeft een naadloze constructie en is extreem licht van gewicht.

Bovendien is het shirt voorzien van anti-slijtage siliconen geprinte logo’s en heeft het Raglan mouwen voor een betere pasvorm en bewegingsvrijheid.

Sparco RW 10 Shield Tech Long Sleeve Nomex ZWART bevat ook X-cool technologie, waarbij microcapsules met een actief bestanddeel vrijkomen bij een bepaalde temperatuur. De actieve stof is menthol, die helpt bij het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur. Deze technologie blijft werken, zelfs na veelvuldig wassen, en het shirt is bovendien antibacterieel.

De naadloze constructie van het shirt zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam en biedt optimaal comfort onder het racepak.

Een Nomex shirt is van essentieel belang als brandvertragende laag om het lichaam droog te houden en te beschermen tegen zeer hoge temperaturen.

Nomex is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen die de kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Het shirt is verkrijgbaar in verschillende maten.

Zowel de racekledij (race-overall, balaclava), schoenen en handschoenen als het ondergoed moeten voldoen aan de norm FIA 8856-2018.

De lijst van gehomologeerde racekledij is op aanvraag verkrijgbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website.

Bovendien moet het ondergoed van het type “brandvrij” zijn volgens de FIA-norm 8856-2018.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline

Maatkeuze Sparco Onderkleding

XXL, L/XL, S/M, XS