RW7 Nomex Sokken Zwart

50,82

RW7 Nomex Sokken Zwart is een naadloze nomex sok. Deze sok heeft een strakke en comfortabele pasvorm en het risico op blaren en andere voetblessures verminderd. FIA gekeurd

Beschrijving

RW7 Nomex Sokken Zwart

RW7 Nomex Sokken Zwart heeft een naadloze sokneus, wat resulteert in een glad en comfortabel resultaat zonder enige dikke naden die irritatie of wrijving kunnen veroorzaken.

Deze sok heeft een strakke en comfortabele pasvorm en het risico op blaren en andere voetblessures verminderd.

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

FIA GEKEURD

Een lijst van gehomologeerde racekleding is beschikbaar bij RACB Sport of via de officiële FIA-website. Bovendien moet het ondergoed van het type “brandvrij” zijn volgens de FIA-norm 8856-2018.

Waarom nomex kledij?

Het dragen van Nomex onderkleding tijdens het racen is van cruciaal belang vanwege de bescherming die het biedt. Nomex is een synthetische vezel die bekend staat om zijn hittebestendige eigenschappen en wordt vaak gebruikt in brandwerende kleding.

Het dragen van Nomex onderkleding onder de raceoverall zorgt ervoor dat de coureur extra bescherming heeft tegen vlammen en hitte in geval van een ongeval.

Nomex onderkleding fungeert als een extra laag bescherming tussen de huid van de coureur en de raceoverall. In het geval van een brandend ongeval, zal de Nomex onderkleding het vuur vertragen en de coureur tijd geven om uit de auto te komen.

Bovendien kan Nomex onderkleding ook helpen om de impact van een brand op het lichaam van de coureur te verminderen, wat kan resulteren in minder ernstige brandwonden.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Discipline

Maatkeuze Sparco Nomex Sokken

38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46