Off road kussen hoog memory foam waterafstotend

127,05

Off road kussen hoog memory foam waterafstotend is een comfortabel Off-Road kussen met watersfstotende stof en memory foam, speciaal ontworpen voor de Sparco Evo QRT X Off-Road stoel.

Beschrijving

Off road kussen hoog memory foam waterafstotend

Sparco biedt een comfortabel Off road kussen hoog memory foam waterafstotend, speciaal ontworpen voor de Sparco Evo QRT X Off-Road stoel. Dit kussen voldoet aan de strikte FIA-regelgeving en is verkrijgbaar in een laag model. Met het Sparco Off-Road kussen geniet je van ultiem comfort tijdens je off-road avonturen. Het is daarbovenop ook nog eens waterafstotend dus dit kussen kan de gekste avonturen aan!

Sparco, het toonaangevende merk in de motorsportwereld, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Sparco levert niet alleen comfortabele en veilige stoelen voor off-road rijden, maar biedt ook een breed scala aan andere hoogwaardige autosportartikelen. Met een sterke focus op kwaliteit en prestaties, vertrouwen professionals en enthousiaste amateurs over de hele wereld op Sparco voor hun racebehoeften.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant