P1 FIA handschoen SPEED

135,52

P1 FIA handschoen SPEED is een sportieve handschoen voor gebruik in rally, auto, track days, karting,… Met haar iets stretchy pasvorm en een elastische gedeelte aan de achterkant van de pols voelt de handschoen aan als een tweede huid.

Beschrijving

P1 FIA handschoen SPEED

P1 FIA handschoen SPEED ergonomische FIA handschoen voor gebruik in rallywedstrijden, autoraces, track days, …

P1 FIA handschoen SPEED is een FIA gehomologeerde handschoen gemaakt van een enkele vorm van genaaide stof, wat betekent dat de handschoen vervaardigd is met slechts één enkele exterieur naad, deze geeft de handschoen een uitzonderlijk geschikt gevoel voor de gebruiker waardoor het comfort drastisch verbeterd. De pre-gevormde vingers met gedrukte silicone design, dit ook op de palm, verbetert de grip op het stuurwiel gegeven van een verbeterd gevoel van controle. Met haar iets stretchy pasvorm en een elastische gedeelte aan de achterkant van de pols voelt de handschoen aan als een tweede huid.

  • Kleur: Zwart-Oranje-Anthraciet
  • Homologatie FIA 8856-2018
  • 100% Aramide

Het artwork op de achterkant van de handschoen is volledig opnieuw ontworpen met behulp van een nieuwe printtechnologie die de stijfheid vermindert en de duurzaamheid verhoogt.

Personaliseerbaar

Dit type handschoen is voorzien van een breder bedrukbaar gebied op de manchet,  deze kan worden aangepast met persoonlijke logo’s van de piloot of een ontwerp via heat transfer.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Fabrikant

Maat kiezen

10, 11, 12, 8, 9, 6, 7

Collectie

2023

Kleur

Grijs, Oranje, Zwart