Aanbieding!

P1 Advanced Racewear – Monza – FIA keuring Wit

161,95

P1 Advanced Racewear – Monza – FIA keuring Wit, 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent. Afwasbaar.

Beschrijving

P1 Advanced Racewear – Monza – FIA keuring Wit

P1 Advanced Racewear – Monza – FIA keuring Rood , 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent. Stevige onderzool.

P1 Racewear is een Italiaans gevestigde onderneming die trots is in het ontwerpen en vervaardigen van topkwaliteit, comfortabele racewear voor zowel de Clubman en Professional driver. Alle P1 Racewear is ontworpen en gefabriceerd in hun Italiaanse fabriek. P1 Racewear – “Made for Drivers, door Drivers”.

P1 Monza

De Monza is een kwalitatieve lederen raceschoen met een lange levensduur. Het bovenstuk bestaat uit één deel. Terwijl de hiel en de zijkanten zijn verstevigd. Omdat de binnenbekleding is gemaakt van aramide is de schoen brandwerend, vlamvertragend en hittebestendig. De zool heeft een goede grip, is antistatisch en bovendien bestand tegen oliën en koolwaterstoffen. De schoen heeft een perfecte pasvorm en is heerlijk comfortabel. De P1 raceschoenen zijn allereerst brandwerend, hittebestendig en vlam vertragend. Bovendien zijn ze licht in gewicht, zacht en soepel, comfortabel, antistatisch en bestand tegen oliën en koolwaterstoffen.

Bekijk ook ons overig assortiment in raceschoenen op onze Speedwear webshop!

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Kleur

Zwart

Maat kiezen

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47