Alpinestars Tech 1Z V2 schoen autoracing

349,95

Alpinestars Tech 1Z V2 schoen autoracing – Zwart Wit Zilver zijn FIA gekeurde schoenen. Deze schoenen zijn zeer flexibel omdat ze worden gefabriceerd uit speciaal leder. Het Alpinestars sluitsysteem, gebaseerd op de Moto GP schoenen, zorgt ervoor dat de autosportpiloot de schoen goed strak rond de voet kan aanbrengen.

Beschrijving

Alpinestars Tech 1Z V2 schoen autoracing – Zwart Wit Zilver

Alpinestars Tech 1Z V2 schoen autoracing – Zwart Wit Zilver zijn FIA gekeurde schoenen. Deze schoenen zijn erg flexibel omdat ze worden gefabriceerd uit speciaal leder. Het Alpinestars sluitsysteem, gebaseerd op de Moto GP schoenen, zorgt dat de autosportpiloot de schoen goed strak rond de voet kan aanbrengen. Bovendien bevat de laatste Tech 1 Z V2 een elastische kraag bovenaan de schoen met een geprint design. Deze zorgt ervoor dat er geen wrijving ontstaat bij de enkel, en de raceschoen alsook meer ondersteuning geeft aan de de voet en enkel. Bovendien zorgt het elastische materiaal van de sok dat je enkels niet worden afgekneld. Om de schoen vlot aan te trekken, zijn er zowel voor als achteraan lipjes aangebracht die in de binnenzijde van de schoen vasthangen.

De onderzool bestaat van voor naar achter uit exclusief rubber van Alpinestars, die afkomstig is van het F1 programma. Daardoor is er een optimale grip en pedaalgevoel. De geperforeerde panelen die voorzien zijn in de schoen zorgen ervoor dat de voeten niet opzwellen en geeft een super comfortabel gevoel. In combinatie met de Alpinestars GP Tech V3 FIA overall heb je een outfit waar je lichaam optimaal kan functioneren.

Binnenkijken bij Alpinestars

Immers is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1 Alpinestars.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 40 × 30 × 15 cm
Maatkeuze Alpinestars Schoen FIA

37 (US 5), 38 (US 6), 39 (US 7), 40 (US 7,5), 41 (US 8,5), 42 (US 9), 43 (US 10), 44 (US 11), 45,5 (US 12), 47 (US 13)

Kleur

Zilver, Wit, Zwart

Fabrikant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.