Alpinestars Tech Vision Graphic Editable 7

Levertijd 6 weken 1.270,501.512,50

Alpinestars Tech Vision Graphic Editable 7 is één van de 7 layouts die het creatief team van Alpinestars voor jou heeft uitgewerkt!  Maak je selectie, kies welke kleuren je wenst in de graphic en voeg je naam, relevante sponsorlogo’s toe.

Artikelnummer: Alpinestars Tech Vision Graphic Editable 7 Categorieën: , , , Tags: , ,

Beschrijving

Alpinestars Tech Vision Graphic Editable 7

Alpinestars Tech Vision Graphic Editable 6 is één van de 7 layouts die het creatief team van Alpinestars voor jou heeft uitgewerkt!  Maak je selectie, kies welke kleuren je wenst in de graphic en voeg je naam, relevante sponsorlogo’s toe. En het ontwerp is klaar om over te gaan tot de productie van uw Alpinestars Tech Vision FIA overall via sublimatietechniek welke door de FIA instantie geautoriseerd is, hiervoor zal een FIA certificaat overhandigd worden bij aflevering van de overall.

Alpinestars Tech Vision omvat dezelfde technische kenmerken als een Alpinestars GP Tech.

  • Opgebouwd uit een 3-lagig Nomex
  • FIA 8856-2018
  • Wasbaar 30 graden

Gefabriceerd met zeer hoogwaardige technieken om de piloten in optimale omstandigheden de race laten uit te oefenen, waardoor de piloot minder snel zal vermoeid zijn door goede ventilatie. Dit pak is voorzien van broekzakken, zachte kraag met velcro sluiting en elastiek aan het uiteinde van de benen en armen. Voorgevormde knieën. Stretchpanelen zijn zowel voorzien aan de armen en onderrug waardoor de piloten een optimale rijders positie kunnen aannemen. Immers is het pak zéér ademend, prima van pasvorm en volledig personaliseerbaar.

Dit racepak kan gecombineerd worden met het Alpinestars Nomex ondergoed, of bijhorende schoenen en racehandschoenen!

Hoe gaan we te werk?

  1. Kies een tekening uit de Alpinestars ‘Grapich Editable’ catalogus
  2. Bepaal je kleuren
  3. Relevante sponsorlogo’s, naam worden op de graphic toegevoegd
  4. Goedkeuring van het digitaal ontwerp door de klant
  5. Standaard maatvoering of Opmeting in professionele omkadering met de Alpinestars Made -To-Measure kit (tegen meerprijs)
  6. Productie 6 weken na goedkeuring van digitaal ontwerp door de klant
  7. Levering + overhandiging FIA certificaat.

Alpinestars is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

Wenst u graag meer advies omtrent een race overall volledig op maat en in jouw eigen stijl, neem dan gerust contact met ons.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Prijsinformatie - Maatvoering

Standaardmaat, Made-to-measure

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.