Alpinestars GOANNA Sporttas

119,95

Alpinestars Goanna Sporttas met een capaciteit van 125 liter. Er is één grote zijzak voorzien voor bijvoorbeeld belangrijke documenten of sleutels te bewaren. De sporttas is voorzien met een grote Alpinestars ster, zodat de tas perfect opvalt! De onderkant en zijkant van deze sporttas is gemaakt van waterdicht tarpaulin.

Beschrijving

Alpinestars Goanna Sporttas

Alpinestars Goanna Sporttas met een capaciteit van 125 liter. Er is één grote zijzak voorzien voor bijvoorbeeld belangrijke documenten of sleutels te bewaren. De sporttas is voorzien met een grote Alpinestars ster, zodat de tas perfect opvalt! De onderkant en zijkant van deze sporttas is gemaakt van waterdicht tarpaulin. Daardoor krijgt men niet te maken met een volledig natte sportzak en vooral geen natte inhoud. Deze tas kan ook voor andere sporten gebruikt worden, zoals voetbal, tennis, enzovoort. Een echte aanrader voor elke sportfanaat!

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid. En die wenst U uit te stralen. Met de Alpinestars sporttas creëert U deze uitstraling. Om aan Uw wensen te voldoen, heeft Alpinestars voor U een multifunctionele reistas ontworpen waar design en functionaliteit centraal staan.

Extra informatie

Collectie

2024 C.O.