Racecom Helm Kit Sennflex jet – Complete set

605,01

Racecom Helm Kit Sennflex – Autosport is een kit bestaande uit kwalitatieve helmkabel en oor luidspreker voor een CINCH systeem. Kwaliteitsvol communicatiesysteem filtert ongewenste achtergrondgeluiden en verbetert de gesproken taal.  Het systeem filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg, waardoor u gesprekken met de pits beter kunt volgen.

Er zijn verschillende communicatiemogelijkheden afhankelijk van het type communicatieradio dat in de racewagen is ingebouwd.

Artikelnummer: RC-09-009 Categorieën: , Tag:

Racecom Helm Kit Sennflex – Autosport is een kit bestaande uit kwalitatieve helmkabel en oor luidspreker voor een Sennflex systeem. Kwaliteitsvol communicatiesysteem filtert ongewenste achtergrondgeluiden en verbetert de gesproken taal.  Het systeem filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg, waardoor u gesprekken met de pits beter kunt volgen.

Er zijn verschillende communicatiemogelijkheden afhankelijk van het type communicatieradio dat in de racewagen is ingebouwd.

Racecom Helm Kit Sennflex jet – Complete set omvat volgende onderdelen:

  • 09-339 : microfoon
  • 09-441 : Helmkabel type P4 – Cinch

Bent u benieuwd welke communicatiesystemen geschikt zijn voor uw racewagen? Ervaart u met uw huidig communicatiesysteem een slechte werking? Maak dan een afspraak met één van onze deskundige medewerkers en informeer uzelf bij het raceteam welke radio er reeds in de racewagen is ingebouwd.

Gewicht 2 kg
Afmetingen 15 × 10 × 3 cm
Fabrikant

Scroll naar top