Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Schuberth SF3 ABP Carbon

5.687,00

Schuberth SF3 ABP Carbon, ben je op zoek naar een iets exclusievere helm met uitstekend comfort, ongeëvenaarde externe afwerking met oog voor details?  Dan is de Schuberth SF3 ABP Carbon zeker de helm voor jou!

EAN: N/A Artikelnummer: 101000702 Categorie: Tags: , , ,

Schuberth SF3 ABP Carbon

Schuberth SF3 ABP Carbon is een meesterlijk handgemaakte autosporthelm vervaardigd met uitstekend comfort, ongeëvenaarde externe afwerking met oog voor details! Homologatie FIA 8860-2018 en SNELL SA 2015.

Met bijna 100 jaar toegewijd aan de ontwikkeling van hoofdbeschermingsoplossingen en 20 jaar het leveren van topcoureurs in F1, IndyCar en andere topseries, met de veiligste en meest technologische geavanceerde helmen biedt SCHUBERTH in zijn het gamma voor autosporthelmen: de Schuberth SF3 ABP Carbon.

De ongeëvenaarde knowhow van onze R&D-afdeling heeft alle beschikbare tools samengebracht in onze koolstof-, windtunnel-, audio- en belasting testlaboratoria om de ultramoderne helm te produceren. Veiligheid, comfort, aerodynamische afstemming, ruisonderdrukking en optionele geïntegreerde elektronica zijn allemaal gecombineerd om van de SP1 CARBON de ultieme carbon helm te maken.

Schuberth SF3 ABP Carbon is een exclusieve, autoclaaf, koolstofvezel schaal meesterlijk handgemaakt zorgen voor een unieke helm die een laag gewicht combineert,
solide constructie en superieure veiligheid in de iconisch SCHUBERTH-ontwerp.

Elke SF3 CARBON-helm wordt geproduceerd in de eigen fabriek van Schuberth in Italië, door dezelfde die helmen produceren voor verschillende F1-coureurs.

Met een indrukwekkende lijst met technologische functies, is de Schuberth SF3 ABP Carbon niet alleen een motorsport helm maar een krachtpatser van technologische knowhow meesterlijk vermengd met uitstekend comfort, ongeëvenaarde externe afwerking en voortreffelijke aandacht voor detail.

De SF3 ABP CARBON is ontwikkeld met uitgebreide windtunneltesten om een ​​ideale aerodynamica te bereiken en optimale luchtstroom. Het biedt een perfecte aerodynamische balans die met verschillende kan worden aangepast spoilers en ventilatie-scoops om aan de eisen van elk type race te voldoen.

VOLLEDIGE CARBON SCHAAL
Lichtgewicht, met de hand gelegd koolstof, uitgeharde autoclaaf schelp.

12 VENTILATIEKANALEN OP DE SCHAAL
Optimale circulatie wordt bereikt door aerodynamisch ontwerp en ingebouwde luchtstroomkanalen in de EPS, die zorgen voor de ideale stroom voor inname van koele lucht en uitlaat voor warme lucht. In de open lucht voedt de helm 14 liter frisse lucht per seconde bij 100 km / u.

3 MM DIK VIZIER 3D GEÏNJECTEERD
Geïnjecteerd vizier rechtstreeks afgeleid van F1-expertise.  Twaalf verschillende vizieren verkrijgbaar in transparant donker met meerdere spiegelingen en meerlaags spiegelende coatingopties.  Alle standaard vizieren zijn uitgerust met Pinlock® 120 lens voor optimale mistbestendige prestaties. Tear Offs knoppen zijn ook geïnstalleerd.

VISOR LOCK SYSTEEM
Tweetraps vizierslot is rechtstreeks afgeleid van F1 expertise. Het vizier sluit altijd symmetrisch en dus veilig.

KLAAR VOOR COMMUNICATIESYSTEEM
Kabelkanalen in de wangkussens zijn voorzien voor eenvoudige installatie van radiocommunicatie.
Een volledige selectie van plug & play geïntegreerd elektronica is optioneel verkrijgbaar.

Welke items worden standaard meegeleverd bij de aankoop van de helm?
  • Light smoke vizier met Pinlock 120 lens
  • Schuberth helmtas
  • Schuberth Viziersticker
Kleur

Transparant

Discipline

Fabrikant

Maatkeuze

54 cm (XS) Shell 1, 55 cm (S) Shell 2, 56 cm Shell 1, 57 cm (M) Shell 2, 58 cm Shell 2, 59 cm Shell 2, 60 cm Shell 3, 61 cm Shell 3

Scroll naar boven