Speedwear POP-UP Iame World Finals 2021 te Adria Raceway van 18/10 tem. 23/10/21 , Winkel te Herentals blijft geopend!

Arai GP7 Vizier DONKERgetint

99,95

Monteer steeds originele onderdelen op je Arai helmen, met de Arai GP7 Vizier DONKERgetint ben je verzekerd van maximale bescherming tegen het zonlicht en ben je beschermd  aan de ogen in geval van steenslag of andere scherpe materialen die tegen je vizier kunnen vliegen.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Arai GP7 Vizier DONKERgetint

Arai GP7 Vizier DONKERgetint  is vizier te monteren op de Arai GP7 autosporthelm.

Waarom originele Arai onderdelen kopen bij Speedwear ?

  • Originele onderdelen en accessoires: bieden optimale veiligheid en identiteit.
  • Perfect opgeleid personeel: wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Arai worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: onze medewerkers maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Arai werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: wij gebruiken de door Arai voorgeschreven onderdelen.
  • Advies met ervaring: dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle producten en programma’s in detail en zijn wij perfect in staat om u advies op maat te geven.
Reiniging

Reiniging van het vizier door middel van gebruik van zachte zeep.  Gebruik echter nooit een product dat alcohol bevat want daardoor word het vizier bros en bestaat de kans dat het kan barsten, hetgeen zeer gevaarlijk is bij een ongeval. Een gebroken vizier heeft namelijk messcherpe randen en is dus levensgevaarlijk… Vertrouw meer op speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen om vizieren te reinigen.

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Scroll naar top