Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen

199,95

Deze Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen combineert F1-afgeleide eigenschappen met hoogwaardige materialen om optimale prestaties en bescherming te bieden aan coureurs. Met de SP+  schoen kunt u vertrouwen op uw uitrusting, wetende dat u de beste bescherming en grip heeft tijdens uw ritten.

Beschrijving

Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen

Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen combineert F1-afgeleide eigenschappen met hoogwaardige materialen om optimale prestaties en bescherming te bieden aan coureurs.

Met de Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen kunt u vertrouwen op uw uitrusting, wetende dat u de beste bescherming en grip heeft tijdens uw ritten.

Brandwerende materialen en componenten

De Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen voldoet aan de FIA 8856-2018 homologatiestandaard, wat betekent dat deze is vervaardigd met brandwerende materialen en componenten van de hoogste kwaliteit.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit, en met deze schoen kunt u met een gerust hart de weg op gaan, wetende dat u bent beschermd.

Duurzaamheid en comfort

Deze schoen is ontworpen met premium suede, wat zorgt voor duurzaamheid, comfort en een perfecte pasvorm. Bovendien is het achterste enkelgedeelte voorzien van zacht materiaal voor extra comfort rondom de Achilleshiel.

Verbeterde grip en gevoeligheid

De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip, zelfs onder natte omstandigheden. De dunne rubberen samenstelling, afgeleid van het Formula 1 racerij, zorgt voor ongeëvenaarde gevoeligheid en precisie bij het bedienen van de pedalen.

U zult merken dat u met gemak en nauwkeurigheid kunt reageren, wat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Geavanceerd sluitsysteem

De Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen is voorzien van een geavanceerd sluitsysteem, bestaande uit een verstelbare klittenbandriem in combinatie met traditionele veters en een verborgen lussensysteem.

Dit zorgt voor een persoonlijke pasvorm en een stevige sluiting, zelfs tijdens de meest veeleisende ritten.

Ademend en comfortabel

Het ontwerp van de schoen omvat strategisch geplaatste perforatiezones aan de zijkanten en tongvoering voor verbeterde ademendheid en comfort, waardoor uw voeten koel blijven, zelfs tijdens lange ritten.

Veiligheid en homologatie

De Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen is gecertificeerd volgens de FIA 8856-2018 homologatiestandaard, waardoor u kunt vertrouwen op de veiligheid en betrouwbaarheid ervan.

Met de Alpinestars SP PLUS Zwart Raceschoen bent u klaar om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog uw paar en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Maatkeuze Schoen

37 (US 5), 38 (US 6), 40 (US 7,5), 40,5 (US 8), 41 (US 8,5), 42 (US 9), 43 (US 10), 43,5 (US 10,5), 44 (US 11), 45 (US 11,5), 45,5 (US 12), 46 (US 12,5), 47 (US 13)