PITSTOP WEEKEND 2024
PITSTOP WEEKEND 2024

Zaterdag 16 Maart 10u – 20u
Zondag 17 Maart 10u – 17u

Grote voorraad 2024
nieuwigheden aanwezig in
onze Multi-Brand winkel.
MET KORTING*

Ontdek alle nieuwigheden

Pitstop Weekend 2024

Lees meer

Sedert eind 2023 zijn er enkele veranderingen gebeurt aangaande homologaties op racekleding. Wij helpen u graag dit pitstop weekend uw outfit volledig te controleren op de huidige keuring. 

Extra openings-
uren

Zaterdag
16 Maart 2024
10u – 20u
Zondag
17 Maart 2024
10u – 17u

Laat je onderdompelen in de wereld van Personalisatie. Wij zijn dagelijks bezig met het personaliseren van artikelen. Kom alle mogelijkheden te weten!

Lees meer

Ontdek een scala aan nieuwe Speedpaint Deals

Zamp Helmets bieden topkwaliteit helmen met geavanceerde technologie tegen een betaalbare prijs.

Entertainment gegarandeerd met Simulatoren van O-Rouge.
Pitstop Weekend 2024

Lees meer

Sparco Martini Racing
POP UP SHOP
Vorige slide
Volgende slide

Met de start van het nieuwe seizoen dat er aankomt, komt natuurlijk het mooie weer er ook terug! Neem dus zeker eens een kijkje tussen onze Sparco Martini Racing collectie en ontdek in onze winkel de laatste nieuwe casual collectie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

PITSTOP WEEKEND 2024

Zaterdag 16 Maart van 10u tot 20u & zondag 17 Maart van 10u tot 17u.

Ontdek tijdens het Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 Maart 
Grote voorraad 2024 nieuwigheden aanwezig in onze Multi-Brand winkel van oa. Alpinestars, P1 Advanced Racewear, Sparco, Martini Racing, Bengio, Minus 273, Arai, Zamp Helmets en nog andere merken. 

Dit allemaal met korting*!

Het raceseizoen van 2024 begint met opwinding
Alpinestars die een gloednieuwe collectie FIA-handschoenen en raceschoenen introduceert, allemaal goedgekeurd volgens de nieuwste homologatienormen.

Ook betreedt het nieuwe merk Offset Sports de scene, bekend om zijn gesublimeerde overalls met levendige FLUO-kleuren, geschikt voor zowel karting als autosport.

Pitstop Weekend 2024

Sedert eind 2023 zijn er enkele veranderingen gebeurt aangaande homologaties op racekleding. Wij helpen u graag dit pitstop weekend uw outfit volledig te controleren op de huidige keuring. Valt er toch een kledingstuk uit, dan kan u deze onmiddellijk vervangen met onze nieuwe collectie. Zo staat u niet voor verassingen op de volgende koers. U bent dus van harte uitgenodigd om op het Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024 uw huidige race-outfit mee te nemen ter controle. 

Speedwear shop extra openingsuren!

Atealaan 36, 2200 Herentals 

Zaterdag 16 Maart 2024 10u – 20u

Zondag 17 Maart 2024 10u – 17u

Personaliseer jouw racing outfit

Bent u op zoek naar een volledig op maat gemaakte raceoverall en/of (FIA) raceschoenen in uw eigen kleuren, of naar een leuke outfit voor uw teamleden?

Met 18 jaar ervaring en een in-house creatief team bent u bij ons aan het juiste adres!

Met merken als Alpinestars, Sparco of OFFSET Sports kunt u uw creativiteit volledig tot uiting brengen met behulp van sublimatietechnieken. Uiteraard zijn ze allemaal volledig FIA-gehomologeerd.

Als u de voorkeur geeft aan een overall in uw favoriete kleuren en voorzien van geborduurde logo’s, dan bieden P1 Advanced Racewear of Sparco tal van mogelijkheden.

U kiest uw favoriete merk van overall en wij ontwerpen samen met u een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om het ontwerp van uw race-outfit, teamkleding of helm of het gehele plaatje.

“Dress-to-impress” is ons motto bij het samenstellen van uw project.

Ontdek een scala aan nieuwe Speedpaint Deals tijdens ons Pitstop Weekend 2024. 

Bij Speedwear ontwerpen wij op dagelijkse basis nieuwe helmen. Onze jarenlange ervaring biedt ons de mogelijkheid de klant zijn idee uit te werken tot in detail.

Overweldigd door alle mogelijkheden en de te maken keuzes leidt ons team jou graag rond in de wondere wereld van personalisatie.

De Speedpaint deals hebben wij in het leven geroepen om deze overvloed aan mogelijkheden te beperken.

Gezien de jarenlange ervaring combineren wij het beste van verschillende mogelijkheden in onze Speedpaint Deals en bieden wij deze aan voor een economische prijs. Prachtige eigentijdse ontwerpen speciaal voor jou zonder de stress van het ontwerpproces.

Pitstop Weekend 2024

NIEUWE Zamp Helmets

Zamp Helmets bieden topkwaliteit helmen met geavanceerde technologie tegen een betaalbare prijs, de nieuwe ZR-72 helmen zijn ook aanwezig in grote voorraad op het Pitstop Weekend 2024:

Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024

Ook staat er een exclusieve ervaring op u te wachten: professionele simulators van O-Rouge ! Als vooraanstaand bedrijf biedt O-rouge niet alleen geavanceerde simulatoren voor evenementen, maar ook voor thuisgebruik, perfect voor trainingssessies. Bovendien bieden ze deskundige lessen aan om uw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Stap in de wereld van high-performance racen met de O-rouge simulatoren en ervaar de opwinding van het racen op beroemde circuits. Mis deze kans niet om uw racevaardigheden te verbeteren en de sensatie van het racen in een realistische en meeslepende rit te ervaren tijdens ons Pitstop Weekend 2024.

Pitstop Weekend 2024

Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024

Speedwear HANS systemen

Sparco Martini Racing collectie POP UP

Met de start van het nieuwe seizoen dat er aankomt, komt natuurlijk het mooie weer er ook terug! Neem dus zeker eens een kijkje tussen onze Sparco Martini Racing collectie en ontdek in onze winkel de laatste nieuwe casual collectie!

Pitstop Weekend 2024: Zaterdag 16 & Zondag 17 maart 2024