Sparco

Sparco

Sparco autosport-, kartkleding en helmen zijn al vele jaren geliefd bij autocoureurs en karters. Het Italiaanse merk staat bovendien garant voor hoogwaardige en veilige racekleding en helmen waarbij gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Uiteindelijk kunt u de collectie het best omschrijven als Italiaans topdesign.

Kleding en Helmen: Italiaans Topdesign

In de onze winkel te Herentals of in onze webshop van vindt u een ruim assortiment kleding helmen en schoeisel van Sparco voor zowel de autosport als de kartsport.

Race Pakken

Sparco race pakken voor de autosport bieden een superieure kwaliteit. Bovendien zijn ze opvallend, innovatief, comfortabel en ergonomisch, zonder de traditionele elegantie van Italiaanse merk te verliezen. Tevens hebben de comfortabele race pakken en raceoveralls een unieke brandwerende kwaliteit omdat deze zijn gemaakt van Hocotex™.

Karting Overalls

Als gevolg van de unieke samenstelling bieden Sparco Karting Overalls naast een goede ventilatie een optimale bewegingsvrijheid. Er is voldoende vrije ruimte op de overall hierdoor veel mogelijkheden voor een betere zichtbaarheid van de sponsors. Benieuwd naar de personalisatie mogelijkheden? Bekijk deze hier. De kartsportkleding is zowel in uitvoeringen voor volwassenen als kinderen verkrijgbaar.

Autosport Handschoenen

De Sparco autosport handschoenen zijn ontworpen met veel aandacht voor ergonomie. Ze passen daardoor perfect aan de hand. Tevens zijn de handschoenen licht van gewicht en door de weggewerkte naden zorgen zij voor een optimaal comfort. Bovendien zorgen de handschoenen voor een optimale grip. Bij Speedwear vindt u een ruim aanbod racehandschoenen. Alle handschoenen zijn goed te combineren zijn met de racekleding.

Karting Handschoenen

Uiteindelijk zijn de Sparco karting handschoenen naast het feit dat deze modieus zijn, eveneens goed ventilerend en hebben zij een uitstekende grip. Bovendien heeft u een een royale keuze uit diverse kleurcombinaties. Daardoor zijn de karthandschoenen eveneens uitstekend te combineren met de kartkleding.

Race Schoenen

Doordat de ontwerpers jaren ervaring hebben en gebruik maken van opgedane kennis zijn Sparco race schoenen van een zeer hoge kwaliteit. Er zijn verschillende modellen en typen race schoenen. Tevens voldoet elk model aan de hoogste eisen en zijn de schoenen verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren.

Kartschoenen

Sparco kartschoenen van een instapmodel voor de beginnende karter tot het topmodel voor de ervaren karter. Hierdoor is er voor iedere karter altijd een passende keuze. Bovendien zijn de kartschoenen superlicht hebben een goede ventilatie en een uitstekende grip. Daardoor geniet u van een ongekend comfort en staat niets uw prestaties in de weg. Welke eisen u ook stelt aan aan een goede kartschoen u heeft een ruime keus in ieder segment.

Racehelmen van Sparco

De race helmen van Sparco zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Omdat de verschillende vormen van racesport andere eisen aan de helmen stellen, zijn er helmen voor iedere discipline zoals voor het circuit, de rallysport, rallycross en kartsport te vinden bij Speedwear.

Werkschoenen en Werkkledij

Doordat de ontwerpers jaren ervaring hebben en gebruik maken van opgedane kennis zijn biedt Sparco Teamwork een ruim assortiment van werkschoenen en kledij vervaardigd van een zeer hoge kwaliteit. Er zijn verschillende modellen en typen werkschoenen en kledij zoals werkbroeken, jackets, … allemaal personaliseerbaar. Tevens voldoet elk model aan de hoogste eisen en zijn de schoenen verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren.

Waarom Sparco?

Het Italiaanse Sparco is een gevestigde waarde in de racewereld. Sparco sportstoelen en Sparco gordels worden gebruikt door de beste racers. Voor de beste performance, veiligheid en comfort worden Sparco producten aangeraden. Ach, en ze zien er natuurlijk ook gewoon goed uit. Sparco staat bekend om haar jarenlange ervaring, innovatie en technologie die zij hebben verkregen door jaren van intensieve samenwerkingen in de racewereld op het hoogste niveau.