Personalisatie Teamwear

Personalisatie Teamwear naast racekleding, kartkleding en helmen personaliseren wij tevens promotiekleding. Onze custom service maakt van uw kleding keer op keer een waar visitekaartje. Hiermee komt u en uw team uitmuntend voor de dag. Het totaalconcept biedt u de mogelijkheid ondersteuning te krijgen in het ontwerp tot en met de realisatie ervan.

Helmpersonalisatie
Racekleding
Teamwear promotiekleding

Mijn raceuitrusting zoals mijn raceoverall en mijn helm wilde ik laten personaliseren. Vooraf geen idee waar ik moest beginnen. Gelukkig werd ik bij Speedwear bijgestaan door een ervaren designteam. Daardoor heb ik nu de gewenste uitstraling.

Technieken

De technieken die wij hanteren zijn zeefdrukken en borduren waarmee u tevens een uitgebreide collectie promotiekleding kan realiseren. Zo staat de kledij in voor een professionele presentatie voor sponsoren, bedrijven, scholen of instellingen.
X'Zuit kartpak met CIK-FIA homologatie volgens eigen wensen

Race- en kartkleding

Racekleding voor de coureurs en hun uitrusting worden volledig voorzien van het door u gewenste design. Uw sponsoren komen optimaal in beeld en de kleurstelling is volledig afgestemd op de overige leden van het team.

Promotiekleding

Promotiekleding niet alleen op de circuits maar ook daarbuiten is uw sportteam, bedrijf, school, universiteit of instelling optimaal herkenbaar. Denk hierbij aan onder andere aan kleding zoals sweaters, t-shirts, petten en mutsen.

SpeedwearGraphix.be

Zelf uw ontwerp samenstellen? Klik dan hier en bekijk de vele mogelijkheden voor de gewenste uitstraling.

Autoracesport

In de autoracesport realiseren wij de personalisatie op onder andere de FIA goedgekeurde racepakken van Alpinestars, P1 Advanced Racewear, Adidas en Sparco.

Kartingsport

Uw kartuitrusting gepersonaliseerd op onder andere Alpinestars, Sparco, X’Zuit en Arroxx.