0 items

Personalisatie Teamwear

Personalisatie teamwear naast racekleding, kartkleding en helmen personaliseren wij tevens promotiekleding. Onze custom service maakt van uw kleding keer op keer een waar visitekaartje. Hiermee komt u en uw team uitmuntend voor de dag. Het totaalconcept biedt u de mogelijkheid ondersteuning te krijgen in het ontwerp to en met de realisatie ervan.

Helmpersonalisatie

Helmpersonalisatie

Een standaard helm met een eigen uitstraling. Naar uw eigen wens uw helm helemaal laten ontwerpen.

Racekleding

Racekleding

Personalisatie race- of karting kleding van ontwerp to en met realisatie ons designteam staat voor u klaar.

personalisatie teamwear en promotiekleding

Teamwear promotiekleding

Geborduurd of met een hoogwaardige kwalitatieve zeefdruk voor bedrijven instellingen en scholen.

Mijn raceuitrusting zoals mijn raceoverall en mijn helm wilde ik laten personaliseren. Vooraf geen idee waar ik moest beginnen. Gelukkig werd ik bij Speedwear bijgestaan door een ervaren designteam. Daardoor heb ik nu de gewenste uitstraling.

David

Technieken

De technieken die wij hanteren zijn zeefdrukken en bordurenwaarmee u Tevens een uitgebreide collectie promotiekleding professionele presentatie voor sponsoren bedrijven scholen instellingen.

Race- en kartkleding

Racekleding voor de coureurs en hun uitrusting worden volledig voorzien van het door u gewenste design. Uw sponsoren komen optimaal in beeld de kleurstelling is volledig afgestemd op de overige leden van het team.

Autoracesport

In de autoracesport realiseren wij de personalisatie op onder andere de Fia goed gekeurde racepakken van Alpinestars, P1 Advanced Racewear e Sparco.

Kartingsport

Uw kartuitrusting gepersonaliseerd op onder andere Alpinestars, Sparco, Xsuit en Arroxx.

Helmen

Uw autoracehelm of karthelm in de door u gewenste uitstraling. Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die ons designteam voor u ontwikkelt, uitwerkt en realiseert.

Promotiekleding

Promotiekleding niet alleen op de circuits maar ook daarbuiten is uw sportteam, bedrijf, school, universiteit of instelling optimaal herkenbaar. Denk hierbij aan onder andere aan kleding zoals sweaters, t-shirts, petten en mutsen.

SpeedwearGraphix.be

Zelf uw ontwerp samenstellen? Klik dan hier en bekijk de vele mogelijkheden voor de gewenste uitstraling.

Benieuwd en wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van het personaliseren van uw kart- of raceuitrusting. Bel dan met 003214261421 of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij zo spoeding mogelijk contact met u op.

Speedwear Designteam